Şan: Taraftar desteği umut veriyor

Torku Konyaspor Başkanı Şan: "Elazığspor maçında her şeye rağmen taraftarımız takımın yanındaydı.

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Elazığspor maçında her şeye rağmen taraftarın takımın yanında olduğunu belirterek, "Bizi desteklemeye devam etsinler. Yenilgiden gerekli dersi çıkarıp, Gençlerbirliği maçında bunu telafi edeceğiz" dedi.

Şan son haftalardaki çıkışı sürdürmek adına çıktıkları Elazığspor maçında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını belirtti.

En büyük üzüntülerinin; 22 bin kişi kapasiteli Atatürk Stadı'nı tamamen dolduran taraftarlara galibiyet hediye edememek olduğunu vurgulayan Şan, şunları kaydetti:

"Çok istekli bir takımımız vardı. Yenilgi, aşırı beklenti kaynaklı olabilir. Haklı veya haksız verilen penaltı pozisyonları dengemizi bozdu, ancak maçın ilk yarısında biz de çok kötüydük. İkinci yarıda kazanmak için yapılan hamleler çok güzeldi. Beraberliği de yakaladık ama daha fazla puan isteği, bir anda 3. golü kalemizde görmemize neden oldu. Uzun lig maratonunda bu tür sonuçlar alınabiliyor. Bu yenilgi bir iş kazası gibi kalmalı. Taraftarımız ve futbolcular asla morallerini bozmamalı. Elazığspor maçında her şeye rağmen taraftarımız takımın yanındaydı. Bizi desteklemeye devam etsinler. Yenilgiden gerekli dersi çıkarıp, Gençlerbirliği maçında bunu telafi edeceğiz."

Şan, takıma duydukları güvenin asla sarsılmadığını, sadece üst sıralara biraz daha yakın olma fırsatını kaçırdıklarını dile getirdi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri