Şan: Moralli başlama adına iyi oldu

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, olumsuz hava ve saha koşullarına rağmen Akhisar karşısında iyi mücadele ederek sonuca gittiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Şan, alınan galibiyetin ikinci devreye moralli başlama adına çok iyi o

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, olumsuz hava ve saha koşullarına rağmen Akhisar karşısında iyi mücadele ederek sonuca gittiklerini  ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Şan, alınan galibiyetin ikinci devreye moralli başlama adına çok iyi olduğunun altını çizdi.

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan şunları söyledi: "Bugüne kadar deplasmanda Akhisar’a karşı galibiyetimiz yoktu. Hem onu olmanın hem de sezonun ikinci devresine galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rüzgarlı havada ve kötü saha şartlarında mücadele eden oyuncularımızı ve rakip takım oyuncularını tebrik ediyorum. Bu sonuç bizim adımıza ikinci devre için gerçekten güzel ve iyi bir başlangıç oldu. İlk devrede kendi evimizde oynadığımız maçtaki puan kaybını telafi etmiş olduk. Teknik heyetimizi, futbolcularımızı ve Manisa'ya kadar gelen taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Camiamıza hayırlı olsun. Sezonun ikinci devresi tabiki de zor geçecek. Bunun farkındayız. Ama biz yapacağımız 1-2 takviye ile daha takımımızı güçlendireceğiz. Tabi ki aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Yeni sezonu da düşünerek takım olma yolunda bir takım tedbirler alınıyor. İkinci devre için 50 puan barajı koymuştuk. İnşallah o barajı geçeceğimize inanıyorum. İnşalllah böyle bir başarı grafiği devam ederse önümüzdeki haftalarda daha farklı şeyler konuşabiliriz. Burada herkes birlik beraberlik içerisinde hareket edersek daha büyük başarılara imza atacağız. Bu galibiyet Konyaspor camiamıza hayırlı olsun".

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri