Şan: İnşallah Süper Lig ipini biz göğüsleyeceğiz

Taraftarların ligin uzun bir maraton olduğunu dikkate alarak takımı son düdüğe kadar Konya'ya ve Konyaspor camiasına yakışır bir şekilde desteklemeleri gerektiğini ifade eden Kulüp Başkanı...

Taraftarların ligin uzun bir maraton olduğunu dikkate alarak takımı son düdüğe kadar Konya’ya ve Konyaspor camiasına yakışır bir şekilde desteklemeleri gerektiğini ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Şan,  teknik heyet ve oyuncularımıza güvendiklerini, bunun karşılığını da finalde ipi göğüsleyerek Süper Lig’e çıktıklarında alacaklarını söyledi.
Şan, ‘Sezonun ilk maçı olan Buca mücadelesine tüm taraftarları bekliyoruz’ derken,“Sezona iyi başlamak çok önemli. Bucaspor maçında taraftarlarımızın son düdüğe kadar takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Geçen sene taraftarlarımızın neden olduğu olaylardan dolayı yaklaşık 150.000 TL bir para cezası ödedik. Bunun dikkate alınmasını istiyoruz. Taraftarlarımız Konya’ya yakışır bir şekilde takımlarını desteklemeliler. Kötü ve çirkin tezahüratın bugüne kadar hiç kimseye faydası olmamıştır. Dolayısıyla bizim Konya’ya yakışır bir şekilde sezona başlayıp aynı şekilde de tamamlamamız lazım. Taraftarlarımız ligin uzun bir maraton olduğunu ve çok çetin geçeceğini unutmamalılar. Rakiplerimizde iyi takımlar kurdular. Ama burada önemli olan Torku Konyaspor’un iyi bir durumda olması. Takımımıza gerekli takviyeleri yaptık. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah finalde ipi göğüsleyeceğimize inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.  
‘Geride bıraktığımız sezon hem transfer yasağı hem de takımın ligden düşmesi nedeniyle Konya’nın ilgisizliğinin olması normaldi’ diyen Şan, “O durum taraftarımızın ve şehrin bir tepkisiydi. Ama artık o dönem geride kaldı. Biz yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. İnşallah bu sezon Torku Konyaspor yakışanı yapacaktır. Camiamız çok büyük bir camia. Bizi yurt içi ve yurt dışında takip eden yaklaşık 5 milyon hemşerimiz var. Onları da sevindirmemiz lazım” diye konuştu. Transferle ilgili bir soruyu cevaplayan Şan, “Transfer ilk iki lig maçımızı oynadıktan sonra tamamlanacak. O maçlardan sonra takımımızın kadrosu da zannedersem son şeklini alır. Tabiki yabancı oyuncu kontenjanı ile ilgili sıkıntımız devam ediyor. Transferin son şeklini belirleyecek olan biraz da yabancı oyuncu kontenjanındaki son durum olacak” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri