Samsunspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Kararını Değerlendirecek

Samsunspor Kulübü Başkanvekili Mehmet Bank, önümüzdeki hafta gerçekleştirecekleri toplantıda olağanüstü genel kurul kararı ile birlikte birçok konuyu değerlendireceklerini açıkladı. Samsunspor Kulübü Başkanvekili Mehmet Bank, Nuri Asan...

Samsunspor Kulübü Başkanvekili Mehmet Bank, önümüzdeki hafta gerçekleştirecekleri toplantıda olağanüstü genel kurul kararı ile birlikte birçok konuyu değerlendireceklerini açıkladı.

Samsunspor Kulübü Başkanvekili Mehmet Bank, Nuri Asan Tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda yaptığı açıklamada Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın 'Samsunspor yönetiminde güven sıkıntısı var' açıklamasına cevap veren Bank, "Sayın bakanımızın kendi görüşüdür. Valimizin ve bakanımızın güvendiği yönetim varsa teslim ederiz. Salı günü gerçekleştireceğimiz toplantıda olağanüstü genel kurul dahil birçok konuyu değerlendireceğiz." dedi.

Samsunspor Kulübü'nün iki kez denetlendiğini ve görevlilerin kendilerine teşekkür edip gittiğini belirten Başkanvekili Bank, "Varsa bir şey göndersinler denetçilerini savcılarını baksınlar ve savcılığa versinler. Futbolculara ödeme yapamadık. Futbolcular kendilerini veriyorlar, bu durumu yansıtmıyorlar. Önümüzdeki maçı alıp üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz. Bizim yaptıklarımız ortada. Bu yönetim herşeyi yapmıştır hepsine teşekkür ediyorum. Samsunspor'un eski başkanlarının taşın altına elini sokması gerekiyor. Gelsinler oturalım görüşelim. Çok acı söylenecek şeyler var. Yönetici oluyorsun maça geliyorsun, olmuyorsun maça gelmiyorsun. "ifadelerini kullandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri