Samsunlulardan Diyarbakır Valisi Aksoy’a Çiçekli Sürpriz

Samsunlular, Diyarbakır Valiliği tarafından İstanbul'da düzenlenen 'Diyarbakır Tanıtım Günleri'nde, daha önce Samsun Valiliği yapan Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Aksoy’u çiçeklerle karşıladı.Eyüp Feshane'de 20 Kasım Perşembe günü...

Samsunlular, Diyarbakır Valiliği tarafından İstanbul'da düzenlenen 'Diyarbakır Tanıtım Günleri'nde, daha önce Samsun Valiliği yapan Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Aksoy’u çiçeklerle karşıladı.

Eyüp Feshane'de 20 Kasım Perşembe günü başlayan Diyarbakır Tanıtım Günleri'nin son gününde Diyarbakır Valiliği standına gelen Vali Hüseyin Aksoy’a Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, yönetim kurulu üyeleri, Samsunlu dernek başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri, Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi Basın Müdürü Ahmet Mavi bir buket çiçekle karşılama yaptılar.

Diyarbakır Valiliği standında Samsunluları ağırlayan Vali Aksoy, "Samsun ve Samsunluların yeri benim için çok fazladır. Samsunlulara ve tüm hemşehrilerimize kapımız sonuna kadar açıktır ve açık kalacaktır." dedi.

SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ise "Tüm Samsunlular adına yeni görev yeriniz olan Diyarbakır Valiliği'nde de başarılı çalışmalar yapacağınıza kalben inanıyoruz." diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri