Samsung’un yeni reklamı Apple’ı kızdıracak

Yeni amiral gemisi Galaxy S IV için reklam filmi çeken Samsung, akıllı telefonlar içerisinde en iyi olduğuna dair vurguyu, iPhone 5 modeli üzerinden yapıyor.

Samsung ve Apple akıllı telefon dünyasında ciddi bir rakip haline geldi. Android desteği ile akıllı telefon piyasasında oldukça başarılı olan Samsung, Apple'ın koltuğuna da sahip oldu. Samsung ve Apple arasındaki ezeli mücadele hale devam ediyor. Son olarak 27 Nisan'da Galaxy S IV modelinin satışını başlatan Samsung, reklam filmleri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi hedefledi. Bu kez yeni reklam filmi Apple cephesini ve iPhone fanlarını kızdıracağa benziyor. Reklamda Galaxy S IV'ün iPhone 5'ten daha iyi olduğuna yönelik yapılan atıflar dikkatleri çekti.

Yeni reklam filmi havuz başında geçen bir parti konseptine sahip. Oldukça eğlenceli bir parti gerçekleşiyor ve partide gençlerin Galaxy S IV kullandığı görülürken, yaşlılar iPhone 5 ile karşımıza çıkıyor. Samsung, Galaxy S IV modelinin gençlere hitap ettiğini aktarmak isterken, iPhone modellerinin ise yaşlılar için uygun olduğunu düşündürmek istemiş. Reklam filminde Galaxy S IV'ün birbirinden etkileyici özellikleri göz önüne sunuluyor. TV yönetme, dokunmadan iletileri okuma gibi özelliklerine dikkat çekilirken, dokunarak paylaşım gerçekleştirme de ilgi çekiyor. Akıllı telefonlar arasında Galaxy S IV ile kendi farkını göstermek, en akıllı olduğunu bildirmek isteyen Samsung, bunları vurgulamak için iPhone 5 modeli ile kıyaslamayı tercih etti.

Samsung'un söz konusu reklam filmi Android fanlarının beğenisini kazanırken, Apple fanlarının canını sıkacak gibi gözüküyor. Zaten aralarındaki buzlar bir türlü erimeyen Apple ve Samsung, bu reklam filmi sonrasında yine sorun yaşamaya başlayabilirler. Hatta Apple, yine dava açmak için bu reklam filmi sayesinde başka bir sebep de bulmuş olabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri