Samsun'da Traktör Dolusu Esrar Ve Hint Keneviri Ele Geçirildi

Samsun İl ve Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptığı 2 ayrı operasyonda toplamda 373 kök Hint keneviri, 51 kilo kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgisi bulunduğu belirtilen 4 kişi gözaltına alındı.     Samsun...

Samsun İl ve Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptığı 2 ayrı operasyonda toplamda 373 kök Hint keneviri, 51 kilo kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgisi bulunduğu belirtilen 4 kişi gözaltına alındı.

    Samsun İl ve Çarşamba Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları istihbarat doğrultusunda Akçaltı Mahallesi’nde İrfan U.(62), Muzaffer U.(67) ve Erdoğan U.’ya (45) ait ev ve tarlalara baskın düzenledi. Yapılan baskında ev ve tarlalarda 276 kök Hint keneviri, 47 kilo kubar esrar ve 1 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

    Jandarma ekipleri aynı mahallede İsa B.’ye (53) ait tarla da yaptığı aramada 97 kök Hint keneviri ve 4 kilo kubar esrar ele geçirdi. Operasyonda toplam 373 kök Hint keneviri ve 51 kilo kubar esrar ele geçirilirken olayla ilgili İrfan U., Muzaffer U., Erdoğan U. ve İsa B. gözaltına alınarak nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri