Samsun tarım fuarına Tekyatağanlı damga vurdu

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 8. Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, yarın kapılarını ziyaretçilere açtı.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 8. Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, yarın kapılarını ziyaretçilere açtı. Birçok firmanın katılık gösterdiği fuar yoğun ilgi ile devam ediyor. Fuarı’n en gözde firması Tekyatağanlı tarım makineleri oldu

Kurulduğu ilk günden bu yana tarım Sektörünün öncü isimlerinden olan Tekyatağanlı Tarım Makineleri Türkiye’de ve dünyanın pek çok ülkesine ihracatını sürdürüyor. Samsun’da gerçekleşin tarım fuarından oldukça memnun olduğun dile getiren Tekyatağanlı Tarım Makineleri Satış Pazarlama Müdürü H. İbrahim Gümüş, “Bugün Samsun’da tarım fuarındayız. Buradaki fuara Samsun bölge bayimiz Sancar Tarım ile birlikte katılım gösterdik. Fuarda yaşanan ilgi ve alakadan son derece memnunuz. Tekyatağanlı olarak her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmaya ve ülkemiz için üretmeyle devam edeceğiz” dedi.

HAMDİ BUĞUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri