Samsun Protokolü Vatandaşla Bayramlaştı

Samsun'da Kurban Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma merasiminde protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.Bayramlaşma törenine Vali İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci, Büyükşehir...

Samsun'da Kurban Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma merasiminde protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

Bayramlaşma törenine Vali İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen, İl Emniyet Müdür Vekili Emin Reşat, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Alb. Murat Özer, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma töreninde Vali Şahin ile Başkan Yılmaz protokol üyeleri ile birlikte vatandaşların, kamu kurum ve kuruluş yöneticilerinin ile sivil toplum temsilcilerinin bayramını tek tek kutladı. Vali İbrahim Şahin, elini öperek bayramını kutlayan küçük çocuklara harçlık vermeyi unutmadı. Protokol üyelerinden bazıları daha sonra heyetler halinde İl Jandarma Komutanlığı, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Yaşar Doğu Kız ve Erkek Yetiştirme Yurdu, İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Hizmet Binası ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi, SHÇEK Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası ve SHÇEK Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki yaşlıları da ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri