Samsun Polis Myo Müdürü Pamuk, Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ne Atandı

Bingöl’de uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in yerine Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Süleyman Pamuk atandı. Pamuk geçen eylül ayında Samsun'daki görevine başlamıştı.Dün...

Bingöl’de uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in yerine Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Süleyman Pamuk atandı. Pamuk geçen eylül ayında Samsun'daki görevine başlamıştı.

Dün gece Bingöl’de esnaf ziyareti yapan İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve yanındaki koruma ekibine teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açılmış saldırıda 2 polis şehit olurken Ürker ve koruma polisi de yaralanmıştı. Bingöl’e yeni İl Emniyet Müdürü Samsun’dan atandı. Adana Bölge Başkanlığı'nda Polis Başmüfettişi olarak görev yaparken bir ay önce Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine getirilen Süleyman Pamuk, ani bir kararla Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Atamasının yapıldığını öğrenen Süleyman Pamuk apar topar görev yerine gitti.

2011 Temmuz döneminde Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez ve Yüksek Değerlendirme Kurulu kararı ile 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi eden İl Emniyet Müdürü Pamuk, EGM Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ve Polis Teftiş Kurulu Başkanlığı'na bağlı Adana Bölge Başkanlığı'nda Polis Başmüfettişi olarak görev yaparken, 16 Eylül’de 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atanmıştı. 1963 yılında Ordu İlinin Gölköy ilçesinde doğan iki çocuk babası Pamuk’un 16 yıl istihbarat birimlerinde faal olarak görev yaptığı öğrenildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri