Şampiyonlar Mustafa Elduran’ı ziyaret etti

Rusya’nın başkenti Moskova’da 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenen 5. Dünya Para-Tekvando Şampiyonası’nda, kategorilerinde Altın Madalya kazanarak Şampiyon olan sporcular Yaşar Sami Gökbaba ile Mehmet Sami Saraç, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür

Rusya’nın başkenti Moskova’da 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenen 5. Dünya Para-Tekvando Şampiyonası’nda, kategorilerinde Altın Madalya kazanarak Şampiyon olan sporcular Yaşar Sami Gökbaba ile Mehmet Sami Saraç, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Elduran'ı makamında ziyaret etti. Kürşat Özdemir ve Yılmaz Polat antrenörlüğündeki Erkek Milli Takımımız, 2 altın ve 1 bronz madalya ile 31 puan toplayarak takım halinde Dünya üçüncüsü oldu. 37 Ülke ’den 121 sporcunun ter döktüğü şampiyonada K42 kategorisi 61 kiloda Sporcumuz Mehmet Sami Saraç ile K43 kategorisi 75 kiloda sporcumuz Yaşar Sami Gökbaba altın madalyaya uzanan isimler olurken,  K44 kategorisi 75 kiloda Haşim Çelik bronz madalya elde etti.Milli takım antrenörlerimizden Kürşat Özdemir’in de katıldığı ziyarette, şampiyona ve sporcular hakkında bilgi alan Elduran, şampiyon olan sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, uluslararası arenada imza atılan önemli başarıların ardından şampiyonadan madalyalar elde eden milli sporcularımız için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç’ın tebrik mesajı şöyle:

"Rusya'da ülkemizi başarıyla temsil adına tatamiye çıkan ve zorlu müsabakaların ardından Kadınlarda Dünya Şampiyonluğu, Erkeklerde ise Dünya üçüncülüğü kazanan sporcularımızı tüm kalbimle tebrik ediyorum. Her branşta olduğu gibi Tekvando branşında da son yıllarda artış gösteren başarı ivmesinin gelecek dönemlerde de katlanarak büyüyeceği inancındayım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri