Şampiyonlar Ligi aşkına saldır ‘Kartal’ım 

İttifak Holding Konyaspor yarın sahasında küme düşme hattından kurtulmak isteyen Kasımpaşa ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek.

Konyaspor Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 26. hafta maçında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Hakan Karabalcık yapacak. Maçın 4.hakemi olarak ise Oğuzhan Çakır görev yapacak.

Trabzon deplasmanından eli boş dönen yeşil-beyazlı ekip 2. sıradaki yerini korumak için İstanbul temsilcisi karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

SÜPER LİGDE 22. RANDEVU 

Kasımpaşa ile ittifak Holding Konyaspor. Süper Lig'de 22. kez karşı karşıya gelecek 

Süper Ligde 2007-2008 sezonunda başlayan lig rekabetinde yeşil-beyazlı ekibin galibiyetlerde rakibine karşı üstünlüğü göze çarpıyor. Konyaspor, Süper Lig'de geride kalan 21 karşılaşmada Kasımpaşa karşısında 9 kez galip gelirken, 5 kez de mağlup oldu. Rekabette 7 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maç 2-2 berabere bitmişti.

EVİNDE SADECE İKİ MAÇ KAYBETTİ 

Süper Lig'de son olarak sahasında Giresunspor’u mağlup eden Konyaspor, yarın kendi sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. 

Konyaspor, kendi sahasında Kasımpaşa ile oynadığı 14 maçın 9’unu kazanırken, 3 maçını berabere 2 maçından ise yenilgi ile ayrıldı. Yeşil-beyazlılar iç sahada ise rakip filelere 23 gol atarken, kalesinde 12 gole engel olamadı.

Konyaspor, rakibi karşısında en farklı galibiyetini ise 4-1’lik skorla alırken,  en farklı yenilgisini ise 4-0’lık skorla aldı.

SON 8 MAÇTA YENİLGİ ALMADI 

Süper Lig'de Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Konyaspor, rakibine 8 maçtır kaybetmiyor. Yeşil-beyazlılar oynadığı son 8 Süper Lig maçını 4 galibiyet ve 4 beraberlik ile tamamlarken, Kasım 2017 yılından beri kaybetmedi.

Konyaspor geride kalan maçlarda rakip filelere 35 gol atarken, kalesinde ise 27 gol gördü.

5 OYUNCU CEZA SINIRINDA 

Konyaspor'da bu hafta oynanacak Kasımpaşa karşılaşması öncesinde iki oyuncu da ceza sınırında olan isimlere eklendi 

Yeşil-beyazlı ekipte, Abdülkerim Bardakcı, Soner Dikmen, Amir Hadziahmetovic, Zymer Bytyqi ve Sokol Cikalleshi, ceza sınırında bulunuyor. Daha önce de cezalı duruma düşen Abdülkerim'in 7 sarı kartı bulunurken. diğer isimlerin Yer sarı karlı var. Bu oyuncular karşılaşmada sarı kart görmeleri duruma düşecekler ve takımlarını bir sonraki maçta yalnız bırakacaklar. 

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri