Şampiyonlar belli oluyor

2.Amatör Küme'de sezonun bitimine iki hafta kaldı. 2. Amatör Küme'de 10 haftalık lig maratonunun sonuna geliniyor. Bugün ligde 9.hafta karşılaşmaları oynanacak. Ligin bitimine iki hafta kala B Grubu'nda mücadele eden Derebucak Belediyespor şampiyonluğunu

2.Amatör Küme'de sezonun bitimine iki hafta kaldı. 2. Amatör Küme'de 10 haftalık lig maratonunun sonuna geliniyor. Bugün ligde 9.hafta karşılaşmaları oynanacak. Ligin bitimine iki hafta kala B Grubu'nda mücadele eden Derebucak Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti. Bugün oynanacak maçlarla A, C ve C Grubu'nda da şampiyonlar belli olabilir.

TAŞKENT 1 ADIM ÖNDE

A Grubu'nda şampiyonluğun en güçlü adayı Taşkentspor. Mobilyacılar Sitespor'un 3 puan önünde bulunan Taşkentspor, son 2 haftaya rakibinin 3 puan önünde giriyor. Taşkentspor, bu hafta Şehit Süleyman Ballan Stadyumu'nda İçeri Çumra Belediyespor'u ağırlayacak. Taşkent rakibini yenip, Mobilyacılar Sitespor'un Maliyespor, karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. Alınacak sonuçlara göre Taşkentspor şampiyonluğunu ilan edecek.  A Grubu'nda oynanacak maçların programı şu şekilre: "17:00 Maliyespor- Mobilyacılar Sitespor (Dumlupınar Sahası), Taşkentspor- İ.Çumra Belediyespor (Şht.Süleyman Ballan S.), Akviran Kültürspor ise, Hadimspor ligden çekildiği için haftayı hükmen galip gelerek bay geçecek."

DEREBUCAK ŞAMPİYON

2 takımın ligden çekildiği 4 takımın mücadele ettiği B Grubu'nda bitime 2 hafta kala Derebucak Belediyespor şampiyonluğu ilan etti. Son hafta bay geçerek hükmen galip gelecek olan Derebucak en yakın rakibine 5 puan fark attı. B Grubu'nda takımlar son hafta prestij karşılaşmasına çıkacak. G B Grubu'nda oynanacak maçlar: "12:00 Konya Demirspor - Konya Hilalspor (Şht.Muharrem Samur S.), 14:00 Derebucakspor - Doğanbey (Derebucak), Araplarspor ile Yalıhüyük Belediyespor arasında oynanacak maç iki takımın ligden çekilmesi nedeniye iptal edildi."

YARIŞ KIZIŞIYOR

2. Amatör Küme'de şampiyonluk yarışının en çekişmeli geçtiği gruplar ise C ve D grubu. Bu hafta oynanılacak maçlarla C ve D grubunda şampiyonluk düğümü çözülebilir. C Grubu'nda Çelik Duş Doğuşspor ile Gölyazı Belediyespor ,  D Grubu'nda ise  Akşehir Endüstrispor ile Akşehir Martıspor arasında şampiyonluk yarışı devam ediyor. Bugün C Grubu'nda oynanacak maçlar ; 14:00 Konya Başakspor - Yeniceoba Gençliği Belediyespor (Şht.Muharrem Samur S.), 16:00 Çelik Duş Doğuşspor - Havzanspor (Şht.Muharrem Samur S.), Kara Kartallarspor ligden çekildiği için Gölyazı Belediyespor bu maçı hükmen kazanarak haftayı bay geçecek. D Grubu'nda oynanacak maçlar ise şu şekilde: "12:00 Akşehir Endüstrispor- Altuntaşspor (Akşehir Sentetik), 14:00 Akşehir Gençlikspor - Seyranspor (Akşehir Çim), 14:00 Tuzlukcu Belediyespor - Akşehir Martıspor (Tuzlukcu)."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri