Şampiyonlar ağırlandı

Selçuklu Belediyesi şampiyon satranççıları Konyada ağırladı. Türkiye Kulüpler Arası ve Yıldırım Satranç Şampiyonasına 26 İlden 40 Spor Kulübü ve 700 sporcunun katılımı ile sona erdi

Selçuklu Belediyesi şampiyon satranççıları Konya’da ağırladı. Türkiye Kulüpler Arası ve Yıldırım Satranç Şampiyonasına 26 İlden 40 Spor Kulübü ve 700 sporcunun katılımı ile sona erdi

 

Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde yapılan Türkiye Kulüpler Arası ve Yıldırım Satranç Şampiyonasına 26 İlden 40 Spor Kulübü ve 700 sporcunun katılımı ile sona erdi. Turnuvanın sonunda Antalya Çallı Spor Kulübü birinci olurken, Ceyhan Belediyespor ikinci, Erbakır Spor Kulübü üçüncü oldu. 3-10 Temmuz tarihleri arasında yapılan şampiyonanın ödül töreni Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde yapıldı. 2010-2011 Türkiye Kulüpler Şampiyonası bir hafta süren ve çekişmeli geçen maçlarla sona erdi. 

Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Tahsin Aktar,  şampiyonanın başarılı geçtiğini ifade ederek Selçuklu Belediyespor Kulübü yönetimine ve şampiyonaya katılan tüm kulüplere teşekkür etti. Ödül törenine Selçuklu Belediye Başkan Vekili Nuh Kaygısız ve Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkan Vekili Ramazan Yaşar, TSF Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Yusuf Doğruer, Ahmet Arda Kılıç, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Selçuk Büyükvural, Ulusal Takımlar Sorumlusu Yasin Emrah Yağız, Genel Sekreter N. Erman Üsküdarlı katıldılar.

Yükselme Ligine çıkma yolunda üst sıraları paylaşan takımlar son maça kadar şampiyonluk mücadelesi ettiler. Birinci masada oynayan Antalya Çallı Spor Kulübü, Moda Spor Kulübünü 6,5 - 1,5 yenerek 16 puanla 2010-2011 Türkiye Kulüpler Şampiyonu oldu. İkinci masada oynayan Ceyhan Belediye Spor Kulübü, Beyaz Kale Satranç Kulübünü 4,5 - 3,5 yenerek 15 puanla süper lige çıkan ikinci takım oldu. Son iki turdaki yükselişiyle dikkat çeken Erbakır Spor Kulübü son turda Kahramanmaraş Belediye Spor Kulübü ile berabere kalarak maç puanı averajıyla Süper Lige çıkan üçüncü takım oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri