Şampiyon yönetici Soylu

2002-2003 ve 2009-2010 futbol sezonlarında Konyaspor ile şampiyonluklar yaşayan başarılı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Soylu Halter Federasyonuna da el attı. Soylu tarihe girmeye hazırlanıyor

Profesyonel Lig’de Konyaspor, Amatör Lig’de Demirspor ve Salon sporlarında Halter Federasyonun da görev alan Mehmet Soylu, görev aldığı takımlarda şampiyonluklar yaşayan tek yönetici olarak tarihe girmeye hazırlanıyor. Konyaspor’un 2002–2003 sezonunda yaşadığı şampiyonlukta Mehmet Köseoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunda yer alan Soylu son olarak Bahattin Karapınar başkanlığındaki yönetim kurulunda bulunarak aynı sevinci yaşamış oldu.

Yedek listede yer almasına rağmen Osman Hekimoğlu’nun askere gitmesi, Atilla Dikçi’nin de özel işleri nedeniyle yönetimden affını istemesi nedeniyle Selçuk Buğdaycı ile birlikte 20 Ocak 2010’da Yönetim Kurulu Üyeliğine dahil edilen Soylu, yeşil beyazlıların Play-Off’lar sonucu mutlu sona ulaşmasıyla birlikte son iki şampiyonlukta yer alan tek isim unvanını kazandı.
Yine yönetici olduğu Demirspor’un da Amatör Küme de şampiyonluk sevinci yaşaması spor camiasında Mehmet Soylu’nun ilgi odağı olmasını sağladı. Şampiyonluklara abone olma gibi bir özellik beliren Soylu, başarı basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor. Mehmet Soylu Konyaspor ve Demirspor’daki yöneticilik görevlerinden sonra Halter Federasyonunda da yönetici olarak görev yapıyor.
Halter Federasyonu As Başkanı Naim Süleymanoğlu’nun yöneticiliği bırakmasının ardından federasyonun Konyalı başkanı Dr. Hasan Akkuş’un teklifi üzerine Mehmet Soylu, spor ve yöneticilik hayatına Halter Federasyonu da eklenmiş oldu. Bilindiği üzere Halter Federasyonu’nda Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar da yönetici olarak görev yapıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri