Şampiyon takımdan Başkan Pekyatırmacı’ya ziyaret

U18 Türkiye Futbol Şampiyonasında üçüncülük elde ederek önemli bir başarıya imza atan Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret etti

11-12 Haziran tarihlerinde Bolu’da oynanan U18 Türkiye Futbol Şampiyonası dörtlü final müsabakalarında, şehrimizi başarıyla temsil ederek Türkiye üçüncüsü olan Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret ederek üçüncülük kupasını takdim etti.

Selçuklu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen ziyarette, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Selçuklu Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Ali Çakar, Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammed Eken, Cem Hayırlıoğlu ve Mehmet Ali Kolay da hazır bulundu.

BAŞKAN PEKYATIRMACI, “BİZİM İÇİN GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUSUNUZ”

Selçuklu Belediyespor U18 Futbol Takımı oyuncu, teknik heyet ve yönetimini elde edilen başarıdan dolayı kutlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“ Hakikaten Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü U 18 Futbol Takımı çok büyük bir başarıyı elde etti. En başta Konya’da şampiyonluk elde ederek Türkiye yarıfinal ve final müsabakalarında oynama şansını elde etti ve sonra da Türkiye’nin en iyi 3. Takımı oldu. Bu büyük bir başarı. Onun için emeklerinizden, gayretlerinizden ve bize bu başarıyı getirdiğiniz için başta tabi ki yöneticilerimiz ve hocalarımız olmak üzere bütün sporcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Tabi ki her müsabakada, her yarışmada her yola çıkışta hedef şampiyonluktur. Şampiyonluk hedefini koymadan başarı elde etmek mümkün değildir. Bu noktada ben sizin hedefinizin şampiyonluk olduğunu çok iyi biliyordum. Bu amaç doğrultusunda müsabakalara katıldığınızı, bu maksatla mücadele ettiğinizi de biliyorum. Ama futbolda her zaman iki kere iki dört etmiyor. Belki çok güçlü olmanıza ve önde de gitmenize rağmen böyle sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Bu noktada Türkiye Şampiyonası’nda yarıfinal müsabakalarına, final müsabakalarına katılmış olmak zaten büyük bir başarı. O yüzden bizim gözümüzde Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü U 18 Futbol Takımı zaten Türkiye Şampiyonudur. Bu noktada bizim en ufak bir tereddüdümüz yok. Sizler elinizden gelen gayreti gösterdiniz ve Türkiye 3. olarak da Konya’mıza döndünüz.” Dedi.

Masa tenisinde Selçuklu Belediyespor farkı

Selçuklu Belediyespor Kulübü, ilk kez katıldığı Kuruluşlar Masa Tenisi Şampiyonasında Türkiye ikincisi olarak önemli bir başarıya daha imza attı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 11-13 Haziran 2022 tarihleri arasında Elazığ’da düzenlenen Kuruluşlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında şehrimizi temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Türkiye ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı. Yarı final karşılaşmasında Ankara temsilcisi Aca Metal’i 3-1 mağlup eden temsilcimiz. Finalde İstanbul temsilcisi Telas’ın rakibi oldu. Büyük heyecana sahne olan final karşılaşmasında ise Telas’a 3-2 mağlup olmaktan kurtulamayan temsilcimiz şampiyonayı ikincilikle tamamladı. Bekir Çolak, Mücahit Koyuncu, Hasan Atmaca ve Ahmet Korkmaz’dan oluşan Selçuklu Belediyespor Kulübü Takımı ilk kez katıldığı kuruluşlar liginden madalya ile dönme başarısı gösterdiler. Müsabakalarda şehrimizi temsil eden bir diğer takım Selçuklu Belediyesi ise şampiyonaya son 16 turunda veda etti.

SPOR SERVİSİ

Başkanlık Kupası Voleybol Müsabakalarının fikstürü belirlendi

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenecek olan Geleneksel Başkanlık Kupası Voleybol turnuvası fikstür çekimleri takım temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti

Seydişehir Belediyesi Düğün Salonunda fikstür kuraları yapılan 9 takımın katıldığı turnuvada yaklaşık 100 sporcu ter dökecek.

Kura yöntemiyle belirlenen fikstüre göre 9 takımın yer aldığı sıralamada 3 grup yarışacak. Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvasının açılış maçı 17 Haziran Cuma günü Saat:17.30’da Akçalar Spor ile Zincirlitaş Yün Spor arasında Atatürk Spor Salonunda gerçekleşecek.

Seydişehir Belediyesinin her yıl geleneksel hale getirdiği Başkanlık Kupası turnuvalarının birlik, beraberlik ve kardeşlik havası içinde geçtiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Küresel salgın dolayısıyla 2 yıl ara verdiğimiz Geleneksel Başkanlık Kupası turnuvalarımıza bu yıl kaldığımız yerden devam ediyoruz. Seydişehir Belediyesi olarak düzenlediğimiz voleybol turnuvalarımıza vatandaşlarımızın kardeşlik duygusu içerisinde yoğun bir katılım gösteriyor. Amacımız Seydişehir'de yaşayan hemşehrilerimizin yoğun iş temposundan uzaklaşarak, kendilerine vakit ayırıp sosyal faaliyetlerde bulunabilecekleri imkanlar oluşturmaktır. Düzenlemiş olduğumuz turnuvalarla birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk bağları kuvvetleniyor, kaynaşma duyguları pekişiyor. Turnuvaya katılan takımlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerinin kullandı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri