Şampiyon Sarayönüspor yeni sezonu açtı

2009-2010 sezonunda Süper grupta mücadele edecek olan Sarayönü Belediyespor, törenle yeni sezonu açtı.

Kavaklık’ta yapılan sezon açılış törenine Kaymakam M.Emin Bilmez, Belediye ve Kulüp Başkanı Mehmet Güney, Ladik Belediye Başkanı Şükrü Tınas, Kurşunlu Belediye Başkan Sami Ülker, Kadıoğlu Belediye Başkanı Cavit Durmaz, siyasi parti temsilcileri, Cumhuriyet Savcısı Salih Uçar, İl Genel Meclisi üyeleri Ziya Çobanoğlu, Mustafa Turan ve R.Yalçın Badem, Sağlık Grup Başkanı Dr. Ahmet Gülşen, Konuklar TİM Müdürü Bayram İnce, Bahçesaray Muhtarı Mehmet Bozkır, köy muhtarları ve taraftarlar katıldı.

Yeni ve eski futbolcuların tanıtılmasıyla başlayan sezon açılışında Kaymakam M. Emin bilmez bir konuşma yaptı. Sporun önemine değinen Bilmez, tüm Sarayönülülere seslenerek, önümüzdeki sezon Süper grup’ta mücadele edecek Sarayönü Belediyespor’a destek istedi. Duaların okunmasının ardından sahaya çıkan yeşil-siyahlı oyuncular, geçtiğimiz günlerde göreve gelen yeni yönetim kurulu ile tanıştı.
Yeni sezon ve yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Halil Günay, “Göreve gelir gelmez hemen kolları sıvadık. Öncelikli olarak ilçenin tamamıyla harekete geçmesi için yapılması gerekenleri görüştük. Bu düşüncelerimizi hayata geçirebildiğimiz takdirde başarının gelmemesi için hiçbir sebep yok. Futbolcularımızın her zaman yanındayız. Hem onların hem de bizim istediğimiz gibi bir ortamın oluşması için elimizden geleni yapıyoruz. Şu anda çalışmalara yeni başladık. Önümüzdeki 1 aylık süre içerisinde nasıl bir yol izleneceği belli olacak. Kadromuza gereken takviyeleri yaptık. Geçen yıl ki kadromuzdan kalanlar yeni gelen futbolcularımızın uyumu bize başarıyı getirecek. Kendinden bahsettiren, izleyene zevk veren bir takım olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından yeşil-siyahlı oyuncular iki takıma ayrılarak çift kale maç yaptı. Sarayönü Belediyespor’un geçen yıl ki kadrosundan kalan isimler şunlar: ‘Abdurrahman Aydın Kaymaz, Bahri Karlı, Celal Kiraz, Emre Ülker, Erol Eytürk, İbrahim Sarı, Kadir Ural, Muammer Gökhan Akırşan, Muhterem Afşar, Ömer Erdemir, Ramazan Şimşek, Samed Koca, Semih Satır, Serkan Karaarslan, Yunus Emre Yılmaz’. Yeşil-siyahlılarda bu sezon kadroya dahil edilenler ise şöyle:  Bahadır Gülmez (Meram Belediye), Cüneyt Bağlı (Karatay Belediyespor), Mustafa Eker (Akçaova Belediyespor), Mustafa Melekoğlu (Stadspor), Satılmış Sak (Yolspor) ve Tuğrul Bilgen (Şekerspor).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri