Şampiyon kadro dağıldı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grubu şampiyon tamamlayan Play-Off maçlarında 3 .lige yükselemeyen Sarayönü Belediyespor’da geçtiğimiz sezonun kadrosu dağıldı. Yeşil-siyahlı ekip yeni sezona yeni bir yapılanma ile girecek

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sarayönü Belediyespor yeni sezona yeni bir yapılanma ile girecek. Geçtiğimiz sezon grubunu şampiyon tamamlayan ve Play-Off maçlarında 3. Lig şansını kaçıran

Yeşil-siyahlı ekipten önce teknik direktör  Niyazi Kart ayrılırken kaleci Mustafa Köseci,  Sinan,  Abaka, Burçin ve daha bir çok futbolcu ile de yollar ayrıldı.    

TOLGA TAŞ ÇUBUKSPOR’A TRANSFER OLDU 

Sarayönü Belediyespor’un sezon öncesi anlaştığı sol bek oyuncusu Tolga Taş, yeni sezon için Ankara ekiplerinden Çubukspor ile anlaşmaya vardı.

Kendisi de Ankaralı olan Tolga Taş, tercihini Ankara takımı olan Çubukspor’dan yana kullandı. Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Çubukspor yönetimi ile masaya oturan Tolga, kendini sarı lacivertli takıma bağlayan sözleşmeye imza attı. Sarayönü Belediyespor’un tek sol bek oyuncusu olan Tolga Taş, alternatifsiz olarak sezon boyu görev aldı. Yeşil siyahlı takımla şampiyonluk yaşayan Tolga, Play-Off maçlarındaki performansı ile eleştirilere konu olmuştu. Ankara Demirlibahçespor'da futbola başlayan Tolga, Erzincanspor, Körfez İskenderunspor, Boluspor, Fethiyespor, Artvin Hopaspor ve Göbaşıspor A.Ş, Pursaklar Belediyespor, Niğde Belediyespor, Sincan Belediyespor, Beyköy Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor'da forma giydi. TFF 3. Lig'de 57, TFF 2. Lig 144, PTT 1. Lig'de 5 karşılaşmada görev alan Tolga, BAL Ligi'nde 100’den fazla karşılaşmada görev aldı.

MERTCAN  DA GİTTİ

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta, Sarayönü Belediyespor’un 2015-2016 sezonunun devre arasında kadrosunu güçlendirmek için transfer ettiği Mertcan Özsoy ile yollar ayrıldı.

Yarım sezon yeşil siyahlı formayla görev alan ilk çıktığı maçta golle buluşan Mertcan, ligin kalan haftalarını boş geçti. Gol katkısı olmamasına rağmen takımın orta sahasına katkıda bulunan Mertcan, ligin tamamlanmasının ardından yaşamını sürdürdüğü Mersin’in yolunu tuttu. Bu sezon Bölgesel Amatör Lig ile tanışan Silifkespor 1964 ile anlaşma sağlayan Mertcan, gelecek sene Mersin temsilcisiyle ter dökecek. Mertcan, genel olarak Mersin takımlarıyla aynı grupta yer alan Sarayönü Belediyespor’a muhtemel rakip oldu. 1990 doğumlu orta saha oyuncusu, devre arasında Anamur Belediyespor’dan transfer edilmişti.

YENİ BİR OLUŞUM BAŞLADI

Sarayönü Belediyespor’da değişen yönetimin ardından takımda da yeni bir oluşum başladı. Geçtiğimiz sezonun kadrosu büyük ölçüde dağılırken yeni yönetim yeni bir oluşumla lige girmek için kolları sıvadı. Yeşil-siyahlı ekip  önce antrenör konusunu çözüme kavuştururken Erkan İpekten ile sözleşme imzaladı ve transfere başladı.     

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri