Samkon'dan Vali Şahin'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı ve ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı, beraberindeki heyetle birlikte Samsun Valisi İbrahim Şahin'i ziyaret etti.Ziyarette SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı yaptığı açıklamada,’’...

Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı ve ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı, beraberindeki heyetle birlikte Samsun Valisi İbrahim Şahin'i ziyaret etti.

Ziyarette SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı yaptığı açıklamada,’’ Bu ziyaretimizin amacı valimize hem hayırlı olsun temennilerinde bulunmak hem de 27 Eylül 2014 tarihinde Bafra’ya açmış olduğumuz merhum babamız adına yaptırdığımız Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi'nin açılışında yaptığı konuşma ile bizlere manen destekleri için teşekkür etmek içindir. Samsun bizim için ayrı yeri olan şehirdir. Çünkü biz bu topraklarda doğduk. Doğduğumuz topraklara yatırım yapmak boynumuzun borcudur.’’ dedi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirttikten sonra, "Samsun’u geleceğe taşıyacak olan eğitimi yükselmiş gençlerdir. Onun için Samsun’daki eğitim çıtasını hep birlikte yükseltmemiz gerekir. Samsun ve doğdunuz baba ocağına yaptığınız yatırımlardan dolayı Aşcı ailesini kutlarken, SAMKON ekibine teşekkür ediyor ve bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyarette; SAMKON Genel Sekreteri Mustafa Bilgin, yönetim kurulu üyeleri; Aydın Dursun, Sadık Karabıyık, Nihat Çelebi, Astaş Juki Samsun Bölge Koordinatörü Selçuk Aşcı'da yer aldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri