Samed Üyeleri Pir Sultan Abdal Derneği'ni Ziyaret Etti

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) yönetim kurulu, Samsun Pir Sultan Abdal Derneği'ne ziyarette bulunarak 'Muharrem İftarı'na katıldı.Hüzün ve acılı günler 'Muharrem ayı' sebebiyle Pir Sultan Abdal Derneği'ne ziyarette bulunan SAMED üyeleri, acı...

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) yönetim kurulu, Samsun Pir Sultan Abdal Derneği'ne ziyarette bulunarak 'Muharrem İftarı'na katıldı.

Hüzün ve acılı günler 'Muharrem ayı' sebebiyle Pir Sultan Abdal Derneği'ne ziyarette bulunan SAMED üyeleri, acı ve yas günlerinde taziyeler vererek iftara katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği sonrası Dernek Başkanı Cem Sultan Ermiş, misafirlerine dernekleri ve kültürleri hakkında bilgi verdi. Kendi dernekleri ve faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan SAMED Başkanı Muhsin Bayrak ise “Günümüz insanının ve toplumunun en büyük ihtiyacı salt sevgi ve paylaşmak üzerine kurulu beraberlikler. İnsanlar birbirlerini dinleyerek pek çok olumsuzlukları giderebilirler. Bunun için de sivil toplum kuruluşlarına ve birbirlerini tanıyıp anlamaya her zamankinden daha çok ihtiyaç var ve Biz sivil toplum kuruluşlarına büyük sorumluluk düşmektedir.” dedi.

SAMED üyeleri, iftarda bulunan canların sıcak ve sevgi dolu karşılamaları, iftarlarına buyur edip aşlarını paylaşmaları, gösterdikleri sıcak ve samimi ev sahipliği için teşekkür etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri