Salim Çağlayan: Hedefimize ulaştık

Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Hakan Salim Çağlayan: Hedefimiz bu karşılaşmalardan 6 puan çıkarmaktı. Bu anlamda aldıkları iki net galibiyet ile hanemize 6 puan yazdıran teknik heyetimiz ve futbolcularımızı canı gönülden kutluyoruz” dedi

Anadolu Selçukspor’da moraller yerinde.  Kulüp Basın Sözcü Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan iç sahada alınan iki galibiyetin ardından puan sıralamasında yükselişine devam etmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Çağlayan : “Fikstürümüz gereği kendi sahamızda üst üste iki maç oynadık. Hedefimiz bu karşılaşmalardan 6 puan çıkarmaktı. Bu anlamda aldıkları iki net galibiyet ile puan hanemize 6 puan yazdıran teknik heyetimiz ve futbolcularımızı canı gönülden kutluyoruz. Kalan haftalarda da aynı kazanma azmi ve mücadelenin sahada olacağından hiç şüphemiz yok. Teknik kadromuzun ve futbolcularımızın saha içinde ve saha dışında yaşadıkları arkadaşlık ile güzel sonuçlara imza atması camiamızı da mutlu etmiştir.  Son maçta geriye düşmesine rağmen son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmadan terinin son damlasına kadar kazanmak için oynayan futbolcularımızın bu özverisinin karşılığını mutlaka alacağına inanıyoruz. Bu aşamada ligin sonu yaklaştıkça yakalanan galibiyet serisinin sürmesini diliyoruz.  Deplasmanda oynayacağımız Fethiyespor karşılaşmasında alacağımız galibiyet ile puan sıralamasında üst gruba bir adım daha yaklaşmış olacağız. Teknik kadromuzda ve futbolcularımızda bunu başarabilecek güç olduğunu biliyoruz” dedi.

GÜNEY: GÜÇLÜ BİR RAKİPLE KARŞI KARŞIYA GELDİK

Kulüp Başkanı Mehmet Güney de alınan galibiyetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi Güney: “İnşallah aldığımız bu galibiyetle ligin üst sıralarında yer alma iddiamızı sürdürüyoruz. Ligin son haftasına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Kulüp başkanı Mehmet Güney yaptığı açıklamada “Güçlü bir rakiple karşı karşıya geldik, kazandığımız için mutluyuz. Teknik ekibimizi ve oyuncularımı kutluyorum. Bu gün sahada gördük ki takımımız rakibine oranla daha düzenli bir yapı içerisinde sahada mücadele etti.  Zor olsa da üç puan almayı başardı. İnşallah aldığımız bu galibiyetle ligin üst sıralarında mücadele yer alma iddiamızı sürdürüyoruz. Kalan haftalarda puan sıralamasında ligin üst bölgesinde yer alabilme adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Takımımızın yaş ortalaması 20. Türkiye profesyonel liglerinin en genç takımına sahibiz.  Sezonun ikinci devresinde aramıza yeni katılan arkadaşlarla beraber iyi bir uyum ve çıkış yakaladık. Onun için aldığımız başarılı sonuçların devam edeceğini düşünüyorum. Ligin son haftasına kadar bu anlamda mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

FETHİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARIMIZ BAŞLADI

TFF 2. Lig Beyaz Grup 27. hafta karşılaşmasında deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor hazırlıklarına başladı. Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerinde teknik direktörü Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlayıp, Core çalışması ile devam etti. Antrenmanda futbolcuları gruplara ayıran teknik direktör Alper Avcı,  topla hücum ve savunma organizasyonları üzerine bir çalışma yaptırdı. Antrenman çift kale maç ile tamamlanırken çalışmayı Kulüp Başkanı Mehmet Güney, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay ve Zekeriya Coşar ile Kulüp Basın sözcüsü Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan da takip etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri