Salih Eken: Uyum sorununu çabuk aşacağız

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Anadolu Selçuklusporda yeni sezon hazırlıkları devam ediyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Anadolu Selçukluspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Salih Eken Nezaretinde çalışmalarını Konya’da sürdüren yeşil-beyazlı ekip 2. etap kampını Kartepe’de yapacak Anadolu Selçukluspor’da tecrübeli teknik direktör Salih Eken yapılan antrenmanlarda uyum sorununu çabuk aşacaklarını gördüğünü ifade etti. Eken kadroyu 2. etap kampına kadar tamamlamak istediklerini söyledi. Çalışmaların oldukça yoğun bir tempoda devam ettiğini söyleyen Salih Eken  her geçen gün daha iyi bir takım olma yolunda emin adımlar attıklarını ifade ederek, “Günde yaptığımız çift idmanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu ana kadar yaptığımız gözlemlemeler sonucunda uyum sorunun oldukça çabuk atlatacağız. Bunu şimdiden aşmaya başladık. Kısa sürede futbolcularım birbirlerini tanımaya başladılar ayrıca oldukça iyi niyetli bir şekilde çalışıyorlar. İyi bir ekip kurmak istiyoruz ve bunun sinyallerini şimdiden almaya başladık. 10 Ağustos’a kadar Konya’da ilk etap çalışmalarımızı tamamlayacağız.Bu tarihten sonra Kocaeli Kartepe’de kampa girecek ve yapacağımız hazırlık maçları ile sezon hazırlıklarına devam edeceğiz. Kadroyu Kartepe kampına kadar tamamlamak istiyoruz. Oynayacağımız hazırlık maçlarında takımın son durumunu görmeyi planlıyoruz. Günde çift idman yaparak ilk etap çalışmalırımıza devam ediyoruz. Sabah erken saatlerde kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptıktan sonra antrenmanların akşamki bölümünde ise topla yapılan çalışmalar ile birlikte futbolcuların birbirlerini tanımalarına yönelik programlar uyguluyoruz. Transfer çalışmalarına da aralıksız devam ediyoruz. Alacağımız bir santrafor ile transferi bitirmeyi planlıyoruz. Ayrıca kampta denenen futbolcular ile ilgili kararları önümüzdeki günlerde vereceğiz.” dedi. Anadolu Selçukluspor’un bu sezon ilk defa mücadele ettiği ligde  Kırmızı ve Beyaz gruplarda 17’şer takım mücadele edecek. Spor Toto 2.Lig, 8 Eylül 2012'de başlayacak. Ligin ilk devresi 23 Aralık 2012 tarihinde sona erecek. Spor Toto 2.Lig'in ikinci yarısı ise 26 Ocak 2013'te başlayacak ve 12 Mayıs 2013'te tamamlanacak.  Çift devreli lig müsabakaları sonunda Spor Toto 2. Lig'de, gruplarını şampiyon olarak tamamlayan 2 takım TFF 1.Lig'e yükselecek. Sezon sonunda Spor Toto 2. Ligde her iki grupta 2., 3., 4. ve 5. sırayı alan takımlar, TFF 1. Lig'e yükselecek 3. ve son takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılacak.

Spor Toto 2. Lig'de, çift devreli lig müsabakaları sonunda her iki grupta 16. ve 17. sıraları alan 2'şer takım olmak üzere toplam 4 takım Spor Toto 3. Lig'e düşecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri