Sakarya Fırat 142. bölüm fragmanı

25 yıldır devam eden acı dolu sürecin hikayesini anlatan sevilen dizi Sakarya Fırat 142. bölümü ile bu akşam TRT-1'de ekrana gelecek.

142. Bölümde neler yaşanacak...

Mesleğinden bir süre uzaklaştırılan Osman Kanat için artık bir geri dönüş yoktur. Osman Kanat, yolda onu bekleyen engelden habersiz arkadaşları ve komutanları ile vedalaşır.

Çeliktepe Karakolu’nda ise Poyraz Timi Osman’ın gidişinden dolayı büyük bir üzüntü içindedir. Çarşı iznine çıktıklarında Bakır’ın yaptığı son hamle onların iyice kontrolden çıkmasına neden olur.

Durali’nin attığı bütün fırçalara rağmen Poyraz Timi de Osman gibi geri adım atmaz.

Atabey cephesinde ise Osman’ın gelişinin heyecanı vardır.

Hepsi ve daha fazlası bu akşam Sakarya Fırat’ın yeni bölümü ile ekrana gelecek.

141. Bölümde neler yaşanmıştı...

Hastaneden kaçarak dağa doğru giden Hamza, Osman ve Poyraz Timi’ni harekete geçirir. Hamza’ya Miro’nun adamlarından önce ulaşmak için zamana karşı bir yarış başlarken; Hamza ile kurulan telsiz bağlantısı umutların sona yaklaştığını gösterir.

Öte yandan Bakır, Osman’a büyük bir tuzak kurar. Bu tuzak, Osman’ı çok sevdiği üniformasını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya bırakır.

Halil Bey cephesinde ise işler iyice karışıyor. Halil, Elif’i kaçıran Nilgün’ün eski kocası ile karşılaşınca kendini tutamaz.

Atabey'de ise durum pek farklı değildir. İbrahim, Ubeydullah hocayı kendi tarafına çekmek için yeni taktikler peşindedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri