Şairler Derneği’nde Şuur Günleri Etkinliği

Eskişehir Şairler Derneği iki yıldan beridir her hafta düzenlediği Şuura Yolculuk Şiir Günleri’nde, yine birçok şair bir araya gelip şiirlerini okudu.Etkinliğe, Eskişehirli 14 şairin yanı sıra İranlı...

Eskişehir Şairler Derneği iki yıldan beridir her hafta düzenlediği Şuura Yolculuk Şiir Günleri’nde, yine birçok şair bir araya gelip şiirlerini okudu.

Etkinliğe, Eskişehirli 14 şairin yanı sıra İranlı Azeri mülteci şair Ali Vafi de katıldı. Şairler, her hafta olduğu gibi yine şiirlerini okudular, aralarında edebi değerlendirmelerde bulundular. Toplantıda şairler Ali Vafi’ye, İran’daki annesini kaybettiğinden dolayı başsağlığı dilediler. İranlı Azeri Şair Ali Vafi de tüm şairlere, ’’Allah sizlerden razı olsun, Allah sizlere acılar göstermesin’’ diyerek teşekkür etti ve şair arkadaşlarını 11 Mart Cuma günü Fakir Fikirler Kulübü’nde annesinin aziz ruhu için düzenlediği programa davet etti.

Eskişehir Şairler Derneği Başkanı İbrahim Sağır, bu etkinlikleri artırarak devam ettireceklerini belirterek, tüm şairleri bu etkinliklere çağırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri