Şair Ve Yazarlar Şiirin Yaşamdaki Yerini Tartışacak

Ölüdeniz Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Ölüdeniz Edebiyat Günleri'nin beşincisi 10-12 Ekim tarihleri arasında Muğla'nın Fethiye ilçesinde yapılacak.

Ölüdeniz Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Ölüdeniz Edebiyat Günleri'nin beşincisi 10-12 Ekim tarihleri arasında Muğla'nın Fethiye ilçesinde yapılacak. Etkinlik kapsamında ulusal ve yerel yazar ve şairler Fethiye'de buluşurken, şiirin yaşamdaki yerini tartışacak.

Türkiye'nin farklı bölgelerinden 30 yazar ve şair, beşinci Ölüdeniz Edebiyat Günleri kapsamında Fethiye'de buluşuyor. İmza günleri, şiir dinletileri ve halk sohbetlerine katılacak yazarlar, şiirin günlük hayattaki yerini irdeleyecek.

3 gün boyunca devam edecek etkinlik hakkında bilgi veren Ölüdeniz Belediyesi Sanatevi Müdürü Coşkun Karabulut, Türkiye'nin dört bir yanından yazar ve şairlerin Ölüdeniz'e geleceğini söyledi. 5 yıldır aralıksız olarak gerçekleştirilen edebiyat günleri ile Türkiye buluşmasının sağlandığını aktaran Karabulut, program detaylarını şu şekilde açıkladı: "

Ölüdeniz Edebiyat Günleri'ne Hüseyin Atabaş, Halil İbrahim Özcan, Gökhan Cengizhan, Prof Dr. T.Ayhan Çıkın, Abidin Güneyli, Coşkun Karabulut, Orhan Tez, Prof Dr. Ramazan Demir, Ünal Şöhret Dirlik, Ömer Akşahan Duran Aydın, Neslihan Yazıcılar , Fatih Şerif Akkağıt, Ömer Faruk Elçi, Etem Oruç başta olmak üzere 30’a yakın şair katılacak. Bu yılki etkinliğin konusu şiirin yaşamdaki yeri olacak ve konuşmacılar bu konuyu bütün yönleriyle ele alacak. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde 10 Ekim’de Alime İrten- Esra İrten Resim Sergisi’yle başlayacak olan 5'nci Ölüdeniz Edebiyat Günleri ‘nde Fethiyeli şairler de şiirlerini seslendirecek."
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri