Saim Sakaoğlu'na anlamlı sürpriz

Akademik Sayfalar, 25 Haziran sayısını Prof. Dr. Saim Sakaoğlu'na özel çıkarttı. Merhaba Gazetesi binasında toplanan Akademik Sayfalar yazarları çalışmalar hakkında fikir alışverişi yaptı.

Gazetemizin Çarşamba günleri yayınladığı Akademik Sayfalar, 25 Haziran sayısını Prof. Dr. Saim Sakaoğlu'na sürpriz yaparak, Sakaoğlu'na özel düzenledi. Sakaoğlu'nun 75. yaş yıldönümü dolayısıyla Akademik Sayfalar ekibi Merhaba Gazetesi binasında toplantı. Akademik Sayfalar'da emeği geçen başta Araştırmacı-Yazar Mehmet Ali Uz olmak üzere, Prof. Dr. Saim Sakaoğlu, Ali Işık, Hasan Yaşar ve Serdar Ceylan'ı Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut, Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, Tasarımcı Ahmet Göçergi ve Züleyha Önal karşıladı. İlki 18 Haziran'da çıkan Saim Sakaoğlu özel sayısı, ikinci sayısını da 25 Haziran' çıkardı. Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut, Akademik Sayfalarda emeği geçenlere teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Tankut, yapılan işin Allah rızası için olduğu zaman daha hayırlı olacağını söyledi. Yapılan çalışmaların Konya'ya büyük katkı sağladığını dile getiren Tankut, Akademik Sayfalar'ın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Tankut, 75 yaşına giren Sakaoğlu'nu da tebrik ederek uzun ömürler diledi.

AKADEMİK SAYFALAR KONYA'NIN MARKASIDIR

Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, Akademik Sayfalar'ın Konya'nın bir markası haline geldiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. İşkan, "Merhaba Gazetesi'nin eki Akademik Sayfalar, sadece Merhaba Gazetesi'nin değil, şehrin markası haline gelmiştir. Akademik Sayfalar'ın Konya'ya etkisi büyüktür. Bir çok alanda araştırmalar yapan başta Mehmet Ali Uz olmak üzere Akademik Sayfalar ekibinin daha da büyük işler yapacağına inanıyoruz. Akademik Sayfalar, kelime anlamıyla da bir akademidir. Şehrin tanıtılması konusunda önemli işler yapan Akademik Sayfalar ekibini tebrik ediyorum" dedi. İşkan, Saim Sakaoğlu'na da 75. yaşının hayırlara vesile olmasını diledi.

KONYA'NIN TANITILMASI ÇOK ÖNEMLİ

Akademik Sayfaları çıkartırken hedefinin Konya'yı anlatmak olduğunu dile getiren Araştırmacı-Yazar Mehmet Ali Uz da, "Akademik Sayfaları çıkartırken kafamda tek hedefim vardı. O da hep Konya ile ilgili yazıların olmasıydı. Ancak zaman zaman farklı konuları da ele aldık. Daha sonra Akademik Sayfalar gittikçe istediğimiz gibi olmaya başladı. 25 Haziran sayısını Saim Sakaoğlu'na özel çıkartma kararı aldık. Dostlarla özel bir sayı çıkartalım dedik. Saim beyin yakın dostlarını ziyaret ettik. Bu hizmetiyle her yıl özel sayı çıkartsak yeridir, diye düşünüyorum. Yardımcı olan bütün dostlara ve özellikle de Merhaba Gazetesi'ne teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri