Sahte Polis Kimliğiyle Gasp Yapan Zanlı: Bundan Sonra Herkesi Gasp Edeceğim

Beyoğlu’nda kendilerine polis süsü vererek silahlı gasp yapan 2 kişi yakalandı. Zanlıların üstünden tabanca, sahte polis kimliği, cop ve gasp ettikleri telefonlar çıktı. Sorguları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Sorguları tamamlanan...

Beyoğlu’nda kendilerine polis süsü vererek silahlı gasp yapan 2 kişi yakalandı. Zanlıların üstünden tabanca, sahte polis kimliği, cop ve gasp ettikleri telefonlar çıktı. Sorguları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Sorguları tamamlanan zanlılar adliyeye sev edilirken kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına “Bundan sonra herkesi gasp edeceğim lan..” diye bağırdı.

Olay, Beyoğlu Tepebaşı Caddesi’nde gece saat 04.00 sularında meydana geldi. Yolda yürüyen Ferhat Ö. İsimli bir vatandaşa yaklaşan 2 şüpheli, kendilerini polis olarak tanıtıp sahte rozetleri gösterdi. Gasptan sabıkalı Mehmet Y. ve Yiğit K., Ferhat Ö.’yü sıkıştırarak üst araması yaptı. Mağdur Ö.’nün 175 lirasını, cep telefonunu ve kolyesini gasp eden iki zanlı, copla tehdit ettikten sonra kuru sıkı tabancayla havaya ateş ederek olay yerinden ayrıldı. Mağdur Ö.’nün ihbarı üzerine bölgeye gelen Beyoğlu Asayiş Şube ekipleri, iki zanlıyı kısa süre sonra yakaladı. Emniyete getirilen zanlıların üst aramasında bir oyuncak, bir kuru sıkı tabanca, 2 adet sahte polis rozeti, bıçak, cop ve gasp ettikleri çok sayıda telefon çıktı. Sorguları tamamlanan zanlılar adliyeye sev edilirken kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına konuştu. Küfür eden zanlı Yiğit K, “Bundan sonra herkesi gasp edeceğim lan..” diye bağırdı. Muhabirin, “Polis kimliği de taşıyormuşsunuz doğru mu?” sorusu üzerine de, “Evet doğru.” diye cevapladı.

İki zanlı da gasp suçundan adliyeye sevk edildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri