Sahte bandrol operasyonu

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesindeki bir ticaret merkezinde basım atölyesi olarak faaliyet gösteren bir işyerinde çok sayıda sahte bandrol basıldığı belirlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce sahte bandrol konusu ile ilgili gerçekleştirilen operasyon kapsamında ele geçirilen çok sayıda malzeme sergilendi.

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesindeki bir ticaret merkezinde basım atölyesi olarak faaliyet gösteren bir işyerinde çok sayıda sahte bandrol basıldığı belirlendi. İşyeri hakkındaki arama kararının ardından 21 Ağustos tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından söz konusu yere operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda E.D, Y.B. ve Ö.Ö. isimli şahıslar yakalanırken adli makamlara sevk edilen şüpheliler hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı.

387 BİN ADET BANDROL ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce sahte bandrol konusu ile ilgili gerçekleştirilen operasyon kapsamında ele geçirilenler arasında çok sayıda malzeme yer aldı. Buna göre söz konusu operasyonda; sekiz bin altı yüz tabakadan oluşan üç yüz seksen yedi bin adet üzerinde ibare ve karekod bulunan bandrol, sahte bandrollerin yapımında kullanılan ve üzerinde hologram ibareler bulunan üç adet metal kalıp levha, sekiz adet basıma hazır pasaport fotokopisi, üç adet belge basımında kullanılan hologram doküman ve bir adet isme düzenlenmiş pasaport evrakı ele geçirildi. Söz konusu operasyonda ele geçirilenler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde sergilendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri