Sahte Altın Saat Satışıyla Dolandırıcılık Yapan Zanlı Yakalandı

Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte altın saat satıcılık yoluyla dolandırıcılık yapanları yakaladı. Manavgat'ta polis sorumluluk bölgesinde çeşitli tarihlerde meydana gelen sahte altın saat satıcılığı yoluyla...

Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte altın saat satıcılık yoluyla dolandırıcılık yapanları yakaladı.

Manavgat'ta polis sorumluluk bölgesinde çeşitli tarihlerde meydana gelen sahte altın saat satıcılığı yoluyla dolandırıcılık ve kargo şirketlerince nakledilme olayını takibe aldı. Polis, müşteriler tarafından değişik tarihlerde sipariş verilen paket içerisindeki telefon ve saat hırsızlığı olaylarını aydınlattı.

Geçmiş tarihlerde bir vatandaşın kandırmak suretiyle 3 adet sahte altın satılması ve bir kargo şirketinden nakledilmeye hazır müşteriye ait bir cep telefonunun çalınması, nakledilmeye hazır müşteriye ait bir gerçek kol saatinin çalınması ve bir cep telefonu çalınması polis tarafında aydınlatıldığı belirtildi.

Polis, olayların şüphelisi olan Y.Ö. isimli şahsı, çaldığı ürünler ve satışa hazır diğer sahte saatlerle birlikte yakaladı. Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğimiz ekipleri tarafından yakalanan Y.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri