SAHNE SENİN KARTALIM

Atiker Konyaspor 22 günlük bir aranın ardından yarın tekrar sahaya çıkıyor. Yeşil-beyazlı ekip sezonun 18.hafta maçında yarın Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak

Spor Toto Süper Ligde devre arası tamamlandı. Atiker Konyaspor yarın ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’a konuk olacak. Erzurum Kazım Karabekir Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.  Palabıyık’ın Yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Mehmet Cem Satman yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Sarper Barış Saka

SÜPER LİGDE 2. RANDEVU

Atiker Konyaspor rakibi Erzurumspor ile ikinci kez karşı karşıya gelecek. Bu sezon Süper Lige yükselen Dadaşlar ile sezonun ilk yarısında evinde karşılaşan yeşil-beyazlı ekip bu maçı Yatabare(2) ve Uğur Demirok’un golleri ile 3-2 kazanmıştı. Atiker Konyaspor bu maçı da kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

KONYASPOR’DA 4 EKSİK

Atiker Konyaspor  deplasmanda oynayacağı  maça 4 oyuncusundan yoksun çıkacak. Yeşil-beyazlı ekipte, cezalı Nekc Skubic ile sakatlığı sebebiyle 7 hafta sahalardan uzak kalacak olan Perulu oyuncu Paolo Hurtado forma giyemeyecek. Hazır olmayan savunma oyuncuları Uğur Demirok ve Selim Ay’ın da maçta oynaması beklenmiyor. Atiker Konyaspor’da Skubic’in yokluğunda sağ bekte Yevhen Opanasenko’nun forma giymesi bekleniyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, Ukraynalı oyuncuyu hazırlık maçlarında sağ bekte denemişti.  

FERHAT SARI KART SINIRINDA

Ferhat Öztorun Erzurumspor maçında sıra kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek

Atiker Konyaspor’un başarılı sol beki Ferhat Öztorun Erzurumspor maçına 3 sarı kartla çıkacak. Ferhat bu maçta forma giymesi ve sarı kart görmesi halinde 19.hafta iç sahada oynanacak olan Antalyaspor maçında cezalı duruma düşecek.   

KARTALI SOĞUK BİR HAVA BEKLİYOR

Yaklaşık 20 günlük bir kamp süresini  havası ılık Antalya’da geçiren  Atiker Konyaspor Erzurum’a giderek birden eksi derecelerin yaşandığı bir havaya girecek.  Antalya’da  14-15 derece hava sıcaklığında çalışan yeşil-beyazlı ekip Erzurum’da -16 derecede maç oynayacak. yarın Erzurum’da  hava sıcaklığı en düşük -4 en yüksek ise -16 derece olacak. Ayrıca havanın da sisli olması bekleniyor.  

FERHAT TÜRKOĞLU   

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri