Sahipsiz Hayvanlar İçin Mama Desteğinde Bulundular

Adana Medline Hastanesi, sahipsiz hayvanlara yardım etmek için çalışan ‘Egosuz Hayvan Dostları Derneği’ne yardım eli uzattı. Para bağışı kabul etmeyen derneğe yalnızca mama yardımı ile destek verildiğini söyleyen Hastanenin Kurumsal...

Adana Medline Hastanesi, sahipsiz hayvanlara yardım etmek için çalışan ‘Egosuz Hayvan Dostları Derneği’ne yardım eli uzattı. Para bağışı kabul etmeyen derneğe yalnızca mama yardımı ile destek verildiğini söyleyen Hastanenin Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Hatice Çelik, “Yüksek oranda yaptığımız mama yardımı ile bir kısım sahipsiz hayvanın ihtiyacına cevap vermiş olduk.” dedi.

    Beslenme ve barınma yönünden muhtaç olan her hayvanın korunması gerektiğini belirten Çelik, "Derneğin büyümesi için elimizden geleni yapacağız. Bir sonraki organizasyonları bekliyoruz. Hastane yönetimi olarak hepimiz buradayız. Umarım daha çok ses getiririz ve derneğe daha fazla katkı sağlarız." diye konuştu.

    Kuruluş amaçlarının sokak hayvanlarının açlığına ve yaralanmalarına dikkat çekmek olduğunu söyleyen Egosuz Hayvan Dostları Derneği Başkanı Buğra Toksoy, “Dünyadaki en zayıf halka hayvanlar ve gerçekten zorluklar içerisinde yaşıyorlar. Bizde onların bir nebze sesi olmaya çalışıyoruz. Burada toplanan mamalar sokakta yardım bekleyen hayvanlara ulaştırılacak. Ayrıca hayvan besleyip maddi durumu yetersiz olan insanlar da bu uygulamadan yaralanabilecek. Hem kendi hayvanlarını hem de sokaktaki hayvanları besleyecekler. Bir sürede olsa hayvanların karnı doymuş olacak." şeklinde konuştu.

    Biz bütün illerde bu organizasyonu yaptıklarını söyleyen Buğra Toksoy konuşmasına şöyle devam etti: "İnsanların bize destek olmalarını bekliyoruz. Hayvanlar için egolarımızı bir kenara bırakıp laf değil iş yapmak için buradayız. Amacımız onların rahatı ve mutluluğu." CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri