Şahin'den Kulüp Başkanına: Sen De Soyunma Odası Basıyor Musun

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük'ü Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde temsil eden Ovacıkspor'un Nusaybin Gençlikspor ile oynadığı karşılaşmayı izledi. Şahin, devre arasında Ovacıkspor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin'e, "Sen...

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük'ü Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde temsil eden Ovacıkspor'un Nusaybin Gençlikspor ile oynadığı karşılaşmayı izledi.

Şahin, devre arasında Ovacıkspor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin'e, "Sen de soyunma odası basıyor musun?" diye sordu. Şahin, 'Hayır' cevabı alınca da, "Aziz Yıldırım öyle birşey dedi de o yüzden sordum. Bulaşıcıdır böyle bir durum. Aman sen böyle bir şey yapma." diye konuştu.

Şahin, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in milli takıma devşirme sporcu alınması fikrine katılmadığını da belirtti.

AKP Ovacık İlçe Kongresi'ne katılan Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, daha sonra Ovacık Stadyumu'nda Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde mücadele eden Ovacıkspor ile Nusaybin Gençlikspor'un maçını izledi.

Müsabakanın devre arasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Şahin, burada yaptığı açıklamada, "Bu bayan futbol takımı burada ise bu spor lisemizin sayesindedir." diyen Şahin, Ovacıkspor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin'e takıldı. Şahin, "Başkan takımın durumu nasıl, sen soyunma odası filan basmıyorsun değil mi? Aziz Yıldırım öyle bir şey dedi de onun için söyledim. Bakarsın bulaşıcıdır bu durumlar, aman sen sakın öyle bir şey yapma." diyerek başarılar diledi.

Bir gazetecinin Türkiye'de futbol oynayan bazı yabancı futbolcuların milli takıma alınmasıyla ilgili proje olduğunu hatırlatması üzerine Şahin, "Bunun bir iki tane örneği oldu. İyi de oynadılar milli takımda. Devşirme diyebileceğiniz futbolcu yok milli takımımızda, bu konuda benim ilk düşüncem, kendi çocuklarımızın milli formayı giymesidir. Yani o formanın ne anlama geldiğini, göğsündeki ay yıldızın ne anlama geldiğini, İstiklal Marşı'nı da baştan aşağı söyleyebilecek çocuklarımızın milli formayı giymelerini arzu ederim. Sayın Terim'in bu önerisini ihtiyatla karşılıyorum." dedi.

Mehmet Ali Şahin, Ovacık Lisesi öğrencileri ile birlikte tribünlerden Ovacıkspor'a tezahüratta bulundu. Karşılaşmada Ovacıkspor bayan futbol takımı, Nusaybin Gençlikspor'u 5-2 mağlup etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri