Şahin: Milletin Feraseti Ve Sağduyusu Kördüğümü Çözdü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 10 yıldır büyük oyunlar oynandığını ancak milletin ferasetinin ve sağduyusunun kördüğümü açtığını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 10 yıldır büyük oyunlar oynandığını ancak milletin ferasetinin ve sağduyusunun kördüğümü açtığını söyledi.

        Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. Burada konuşan Şahin, kendilerine düşen şeyin işi iyi yapmak olduğunu vurguladı.

        Bakan Şahin, "Kendimizi bozmadığımız zaman, küresel oyuncuymuş, o oyuncuymuş, bu oyuncuymuş her birini çok gördük. 10 yıldır ne oyunlar oynandı. Ne cepheler oluştu. Neler neler yapıldı. Şimdi ne olacak dediğimiz zaman iki şey bizi kurtardı. Birincisi bu milletimizin feraseti ve sağduyusu o kördüğümleri açtı. Milletimizin hayır duaları tümsekleri kapattı. Engelleri aştı." ifadelerini kullandı.

        Önemli olan ikinci şeyin de altını çizen Şahin, "Halka hizmet Hakk'a hizmet anlayışını hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor. Hakk'a hizmete odaklanmamız istikametimizi oraya tutmamız ve oradan hiçbir zaman şaşmamamız gerekiyor. Oraya koyduktan sonra, kendi kapasitenizi kabiliyetinizi ortaya koyduktan sonra, yapabileceklerinizi yaptıksan sonra bu kadar. Daha fazla bir şey varsa ve yapılmıyorsa eyvallah. Ama olanı yapıp ondan sonra da birlik ve beraberlik içinde bu yolculuğa devam ettiğiniz zaman işte bu şehir kalkınabiliyor." diye konuştu.

        Programda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ise bir sonraki dönemde aday olmayacağının sinyalini tekrar verdi. Gaziantep’in AK Parti ile önemli hizmetlere kavuştuğunun altını çizen Güzelbey, bir sonraki iftarda artık misafir olarak yer alacağını kaydetti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri