Şahin: Milletimiz Terör Ve Şiddet Unsurlarının Vesayetine Teslim Edilmiştir

İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin, “Milletimiz terör ve şiddet unsurlarının vesayetine teslim edilmiştir. Milli irade milletin kurumları ve unsurları ile paylaşılmazken, paylaşılmamasının doğruluğu vurgulanırken maalesef milli...

İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin, “Milletimiz terör ve şiddet unsurlarının vesayetine teslim edilmiştir. Milli irade milletin kurumları ve unsurları ile paylaşılmazken, paylaşılmamasının doğruluğu vurgulanırken maalesef milli irade için yeni paylaşımcılar yeni paydaşlar edinilmiştir. Milli irade, millet için gayrı meşru olan unsur ve kurumlarla asla paylaşılamaz ve paylaşılamayacaktır.” dedi.

İçişleri eski Bakanı ve Ordu Bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin’in de yer aldığı 'Değerler Hareketi', Millet ve Adalet Partisi'nin (MİLAD) kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı'na verildi. Siyasi parti kurmak amacıyla İçişleri Bakanlığına başvuruyu müteşebbis heyet adına Demokraside Birlik Vakfı ve İnsani Değerler Derneği Genel Başkanı Mehmet Bozdemir yaptı. Partinin kurucular kurulu görev dağılımının yapılacağı ve Millet ve Adalet Partisi'nin (MİLAD) kuruluşunun ilan edileceği Rixos Otel'teki toplantı, otel tarafından iptal edildi. Parti yine aynı saatte Sürmeli Otel’de basın toplantısı düzenledi. Toplantıya kurucuların isimlerinin alfabetik sıra ile okunmasıyla başladı. Partinin kurucu başkanları Bozdemir ve Şahin konuşma yapmak için kürsüye beraber çıktı. İlk olarak konuşmayı Bozdemir yaptı.

“TOPLUMUN BİRBİRİ İLE KARDEŞİN KARDEŞ İLE KAVGAYA DÜŞÜRÜLDÜĞÜ ACI BİR DÖNEME TANIKLIK ETMEKTEYİZ”

Bozdemir’in ardından kürsüye kurucu başkanlardan İdris Naim Şahin çıktı. Bugün Türkiye’yi yönetenlerin, ülkeyi düşürdükleri kötü durumu sürekli başka yalanlar ve yanlış politikalarla örtbas etme gayreti içinde olduklarını dile getiren Şahin, “Toplumsal alanda büyük bir ayrışmanın olduğu, vatandaşın devletine güvenin her gün yeni bir sıkıntı ile ve problemle sarsıldığı başarısız bir yönetim dönemini yaşamaktayız. Herkes hukuk ve adalet ilkesi yerine birileri için özel hukukun uygulandığı mağdurların ise gözyaşlarının dinmediği bir tablo ile karşı karşıyadır. Toplumun birbiri ile kardeşin kardeş ile kavgaya düşürüldüğü acı bir döneme tanıklık etmekteyiz. Bugün Türkiye’de aileden topluma, mahalleden tüm ülkeye kavga ve kaygı yayan bir yönetimin ülkemizin tüm enerjisini boşa harcadığına ne yazık ki şahit olmaktayız. Maalesef ülkemizde bugün devlet kurumları ve o kurumların mensupları ihtiyaçtan dolayı değil, kişisel ikbal ve hırslardan dolayı tavsiye edilmektedir. Milli Eğitim’den, maliyeye hukuk sistemimizden tüm yapı birilerinin menfaati ve kaygılarını telafi için baştan aşağıya değiştirilmektedir” ifadelerini kullandı.

“MİLLİ İRADE, MİLLET İÇİN GAYRI MEŞRU OLAN UNSUR VE KURUMLARLA ASLA PAYLAŞILAMAZ VE PAYLAŞILAMAYACAKTIR”

Mısır’da Tahrir Meydanı’ndaki Arapların, Avrupa’daki gurbetçi vatandaşların ya da dünyanın başka köşesinde yaşayan insanlara güven veren bir Türkiye maalesef kalmadığını vurgulayan Şahin konuşmasına şöyle devam etti: “Bugün ülkemizde hırsızı yakalamak suç olmuştur. Oduncu Ahmet'i, fırıncı Hasan'ı, işçi Hüseyin'i yargılamak meşru ama kendisini dokunulmaz zannedenleri yargılamak suç ve imkansız hale getirildi. Yurt içinde ve yırt dışında güven vermeyen bu iktidar bugün ülkeyi yönetmektedir. Siyaset çözüm sunan değil, kriziler ve gerginlikler sunan bir araç hale getirilmiştir. Milletimiz terör ve şiddet unsurlarının vesayetine teslim edilmiştir. Milli irade milletin kurumları ve unsurları ile paylaşılmazken, paylaşılmamasının doğruluğu vurgulanırken maalesef milli irade için yeni paylaşımcılar yeni paydaşlar edinilmiştir. Milli irade, millet için gayrı meşru olan unsur ve kurumlarla asla paylaşılamaz ve paylaşılamayacaktır.” CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri