“Sahada konuşurum”

Torku Konyaspor dünyaca ünlü futbolcu Alexander Hleb ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Oyuncu 1 yıllı opsiyonlu 1 buçuk yıllık anlaşmaya imza attı.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor dünyaca ünlü yıldız Alexander Hleb’i renklerine ağladı. Önceki gün Konya’ya gelen oyuncu dün ise Zafer’de bulunan kulüp binasında kendisini 1 buçuk yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, ve Menajer Seyit İçgül de bulundu.

“TARAFTARA TEŞEKKÜR EDERİM”

Hleb imza öncesinde basının sorularını yanıtlarken, açıklamalarına taraftarın kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür ederek başladı, “Türkiye’de futbolun çok önemli olduğunu biliyordum. En iyi taraftarın Türkiye’de olduğunu biliyordum o yüzden buradayım. Taraftarın beni karşılaması büyük bir sürpriz oldu benim için. Gerçekten güzel bir görüntüydü. Hepsine teşekkür ederim.”

“FAYDALI OLMAYA GELDİM”

Kariyeri oldukça iyi olan Hleb ligin geriye kalan kısmında kendisinden beklentilerin çok olacağının hatırlatılması ardından sorulan “Kişisel hedefin nedir? Kaç gol veya asist planlıyorsun?” sorusuna ise “Herhangi bir rakam verme taraftarı değilim. Buraya takıma faydalı olmaya geldim. Ortaya koyacağım oyunla takımıma katkı vereceğim. Geri kalan her şey için sahada konuşurum.” dedi.

“CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN”

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy ise, Hleb’in kendilerine başarılarını Konyaspor forması altında tekrarlayacağını ilettiğini söyledi. Aksoy, “Daha önceden eksik görülen noktalara transfer yapacağımızı belirtmiştik. Daha önce ilk transferimizi stoper bölgesine Vukovic ile yapmıştık. Şimdi de kariyeri tartışılmayacak bir isim olan Alexander Hleb’i kulübümüze kazandırmış olduk. Umuyoruz ki kendisi Konyaspor’a faydalı olacaktır. Dün akşam kendisiyle konuşmamızda, burayı çok sevdiğini ve daha önce yakaladığı başarıları burada tekrarlayacağını ifade etti. Umuyoruz ki öyle olur. Şehrimize ve Konyaspor camiasına hayırlı olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından Alexander Hleb kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Ardından da basın mensuplarına poz verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri