Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyüş

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü’ düzenlendi. Sağlıklı beslenme konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Kültürpark’ta...

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü’ düzenlendi.

Sağlıklı beslenme konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Kültürpark’ta düzenlenen yürüyüşe; Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. İrfan Oğuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı şube ve ilçe müdürleri, antrenörler ve sportif eğitim uzmanları katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, antrenörler ve sportif eğitim uzmanlarından, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Şahin, antrenör eğitim seminerlerinin devam edeceğini vurgulayarak, daha fazla genci sporla buluşturmak ve Bursalı sporcuların ulusal ve uluslararası organizasyonlarda başarılı olması için çalışmaları artırarak sürdüreceklerini söyledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri