Sağlıklı Beslenme ve Obezite konulu yarışma

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü'nün Sağlıklı Beslenme ve Obezite ile Mücadele projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle, ilköğretim okulları arasında düzenlediği bilgi yarışmasında dereceye giren okulların öğrencilerine ödülleri törenle verildi.

İl Sağlık Müdürüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleşen törene AKP Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Vali Yardımcısı Mehmet Yüce, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özyörük, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Loras ve yarışmada dereceye giren okulların öğrencileri katıldı. Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özyörük, obezitenin çağın en önemli hastalıklarından biri olduğunu belirterek, "Gelecek nesillerimizin toplum sağlığını en önemli ölçüde etkileyecek bu hastalıktan korunmak üzere okul çağımızdan itibaren Sağlık Bakanlığımız tarafından bir eğitim seferberliği başlatılmıştır. Bizler ise bunu bir yarışma ile çiçeklendirmiş olduk. Öğrencilerimizden istediğimiz, sağlık ile ilgili yapacağımız her türlü çalışmada bizlere destek olmanız, derslerinize iyi çalışmanız ve ülkemizin beklediği hizmetleri sunacak kapasiteye ulaşacak çalışmalar yapmanızdır" dedi.
Konuşmaların ardından yarışmada dereceye giren okulların öğrencilerine İl Sağlık Müdürlüğü tarafından çeşitli ödüller verilirken, okul yöneticilerine de teşekkür belgesi verildi.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri