Sağlık-Sen Kreş’in üçüncüsü Konya’da açıldı

Sosyal Sendikacılık anlayışıyla üyeleri için önemli projeleri hayata geçiren Sağlık-Sen, Sağlık-Sen Kreş’in üçüncüsünü Konya’da açtı.

Hekiminden hemşiresine, tıbbi sekreterinden sosyal hizmet uzmanına kadar sağlık ve sosyal hizmet profesyonellerinin en önemli talepleri arasında yer alan kreşle ilişkili sorumluluk alan Sağlık-Sen, Sağlık-Sen Kreş’in üçüncüsünü Konya’da açtı. Sosyal Sendikacılık anlayışıyla kar amacı güdülmeden sağlık ve sosyal hizmet profesyonellerine hizmet veren Sağlık-Sen Kreş’in diğer ilerde de açılması için çalışmalar devam ediyor.

Konya’da hizmet vermeye başlayan Sağlık-Sen Kreş’le ilgili bilgi veren Konya Şube Başkanı Kerem Şafak, şu bilgileri verdi: “Önemli bir sorun olan kreş sorunu çözüme kavuşturuldu. Konya Şehir Hastanesi’ne 700 metre mesafede bulunan, 75 öğrenci kapasiteli kreşimiz 12 Ağustos itibariyle hizmet vermeye başladı. Kaliteli bir eğitim için yapılması gereken ne varsa yapıldı. Fiyat açısından da Konya piyasasının çok altında olan kreşimiz, üyelerimize mali olarak da katkı sağlıyor. Kreşimizde; İngilizce eğitimi, ahşap atölyeleri, akıl ve zeka oyunları gibi birçok faaliyette bulunmaktadır. Üyelerimizden talep gelmesi halinde Konya’mızın diğer bölgelerinde de bu hizmeti vereceğiz. Sağlık-Sen Kreş’imiz sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri