Sağlık Ocağına Molotoflu Saldırı

Beyoğlu’nda hizmet veren bir sağlık ocağı, PKK yandaşları tarafından molotoflu saldırıya uğradı. Yüzleri maskeli gruplar, molotofun yanı sıra taş atarak sağlık ocağının camlarını da tahrip etti.Hacıahmet Mahallesi’ndeki iş yerlerine...

Beyoğlu’nda hizmet veren bir sağlık ocağı, PKK yandaşları tarafından molotoflu saldırıya uğradı. Yüzleri maskeli gruplar, molotofun yanı sıra taş atarak sağlık ocağının camlarını da tahrip etti.

Hacıahmet Mahallesi’ndeki iş yerlerine ve araçlara da zarar veren maskeli gruplar dün akşam bir sağlık ocağını hedef aldı. Molotof bombaları ile sağlık ocağına saldırıda bulunan örgüt yandaşlar,ı taş atarak sağlık ocağının camlarını da kullanılamaz hale getirdi. Sabah iş yerini açan sağlık ocağı görevlileri neye uğradığını şaşırdı. Kendi imkanları ile sağlık ocağını temizleyen ve faaliyetlerine bu şekilde devam etmeye çalışan sağlık ocağında hastalar da mağdur oldu. Muayene için sağlık ocağına geldiğini anlatan bir kadın, söz konusu mahallede terör örgütü yandaşlarının sürekli saldırı gerçekleştirdiğini söyledi.

Sağlık ocağında çalışan bir kadın ise akşam saatlerinde olayın gerçekleştiğini sabah geldiklerinde bu manzara ile karşılaştıklarını belirtti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri