Sağlık Ocağı için ilk adım atıldı

Hayırsever işadamı Mehmet Katırcı tarafından Meram’da yaptırılması planlanan sağlık ocağı için ilk adım atıldı.
 Katırcı’nın Meram’da yer verilmesi halinde sağlık ocağını yaptıracağı sözünün ardından açıklama yapan Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı Mehmet Katırcı’ya her konuda destek olacağını söylemişti. Kalaycı, dün Mehmet Katırcı’yı işyerinde ziyaret ederek sağlık ocağı için düşünülen yerler hakkında fikir alış verişinde bulundu.
Hayırsever işadamı Mehmet Katırcı’nın isteği üzerine ilçede birkaç alternatif yer bulduklarını ifade eden Kalaycı, ilçeye bu şekilde yatırım yapmak isteyen tüm hayırseverlere her türlü kolaylığı sağlayacaklarını belirtirken Katırcı’nın bu konuda örnek olduğunu söyledi. Kalaycı, “Mehmet Katırcı’nın sağlık ocağı yaptırma teklifi bizleri çok mutlu etti. Kendisinin tek istediği yaptırılacak olan sağlık ocağının ilçemizde ve gerçekten ihtiyacı hissedilen bir bölgede olması idi. Bu düşünce ile ilçemizde birkaç alternatif yer belirledik. Mehmet beyinde olurunu aldıktan sonra gerekli yasal işlemlere başlayarak en kısa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Ben bu vesile ile cami, okul ve birçok hayırlı yatırıma destek olan Mehmet beyi bu anlamlı hareketinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Başkan Yardımcısı Celal Can ile birlikte Meram Eskiyol üzerinde belirlenen yerleri gezen Mehmet Katırcı, gerçekten ihtiyacı hissedilen bir bölgede sağlık ocağını yaptıracağını söyledi. Katırcı, “Yer belirlensin resmi yazışmalar ve girişimler tamamlansın kalan diğer işyeri ben en kısa sürede bitiririm. Bir kez söz verdik o sözden dönmek olmaz. İlçeye yakışır bir sağlık ocağının hayata geçmesi için üzerime düşen maddi manevi ne görev varsa yerine getirmeye hazırım. Yeter ki bana sağlık ocağına ihtiyaç olan bir yer versinler” dedi.
Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Başkan Yardımcısı Celal Can ve Mehmet Katırcı, ilçede belirlenen yerleri gezdi. Meram Eskiyol Müftügediği bölgesinde belirlenen yerlere bakan Katırcı, belirlenen diğer bölgelere de baktıktan sonra yer konusunda karar vereceklerini de sözlerine ekledi.

ALİ SAİT ÖGE
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri