Sağlık Merkezinde 'Sıra Bekleme' Kavgası

Adana’da bir sağlık merkezinde ‘sıra bekleme’ yüzünden hasta yakınları arasında çıkan tartışma gerginliğe neden oldu. Merkez Yüreğir ilçesindeki Adana Ticaret Odası Yalım Erez Sağlık Merkezi’nde hastalarını tedavi için getiren...

Adana’da bir sağlık merkezinde ‘sıra bekleme’ yüzünden hasta yakınları arasında çıkan tartışma gerginliğe neden oldu.

Merkez Yüreğir ilçesindeki Adana Ticaret Odası Yalım Erez Sağlık Merkezi’nde hastalarını tedavi için getiren yakınları arasında ‘sıra’ beklerken tartışma başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce doktor ve sağlık çalışanları odalarına kapanıp, durumu polise bildirdi. Çok sayıda polisin geldiği merkezde taraflar birbirinden şikâyetçi olmayınca olaylar yatıştı.

Ancak bu sırada hasta yakınlarından bazılarının polise mukavemette bulunmasıyla tansiyon tekrar yükseldi. Polis kimi gençleri gözaltına almak istemesiyle ortalık iyice karıştı. Arbede sırasında güvenlik ekipleri biber gazı kullandı. Boğaz kanseri tedavisi gören bir vatandaş gazından etkilendi. Fenalaşan hasta yoldan geçen bir araca bindirilip başka bir sağlık merkezine gönderildi. Dakikalarca süren gerginlik takviye ekiplerin gelmesiyle son buldu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri