Sağlık Hak-sen’den Teröre Lanet

Sağlık Hak-Sen Malatya İl Temsilcisi Alper Karakurt, Ankara Kızılay’da yaşanan terör saldırısını kınayarak, Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bir bütün olduğunu belirtti.Ankara Kızılay’da meydana gelen...

Sağlık Hak-Sen Malatya İl Temsilcisi Alper Karakurt, Ankara Kızılay’da yaşanan terör saldırısını kınayarak, Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bir bütün olduğunu belirtti.

Ankara Kızılay’da meydana gelen terör saldırısına ilişkin kınama ve başsağlığı mesajı yayımlayan Sağlık Hak-Sen Malatya İl Temsilcisi Alper Karakurt, insanlık dışı terör saldırısını kınadığını kaydetti. Karakurt, “Ankara’da bombalı bir araçla yapılan terör saldırısı sonucu vatandaşlarımız hayatını kaybetmiş ve bazı vatandaşlarımızda yaralanmıştır. Bu saldırıyla devletimizi yıldırılmaya, bir şeylerden vazgeçirilmeye çalışılıyorsa tüm bunların nafile çabalar olduğuna olan inancımızı belirtmek isteriz. Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bir bütündür. Sağlık Hak-Sen Malatya İl Temsilciliği olarak bu insanlık dışı, kalleş saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan yakınları ve sevenlerine sabır, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri