Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Yanlış Yapan Bedelini Ödemeli

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Yanlışı yapan en ağır bedelini ödemeli, bu milletin hak ve hukukunu zedeleyenler, en ağır bedelini ödemeli.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Yanlışı yapan en ağır bedelini ödemeli, bu milletin hak ve hukukunu zedeleyenler, en ağır bedelini ödemeli. Bizim bu milletin hak ve hukukuna leke getirecek, onu istismar edecek hiçbir fırsatçıya en yakınımızda da olsa asla müsaade etmeyiz ve buna fırsat da vermeyiz." dedi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki bir otelde düzenlenen kahvaltı programında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ve muhtarlarla bir araya gelen Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, son zamanda yaşanan konulara değindi. Bakan Müezzinoğlu, şunları kaydetti: "Bu milletin bize verdiği sorumluluğu birileri organizasyon yaparak, birileri tezgahlar kurarak, birileri farklı senaryolarla üç tane yanlışı bir araya toplayıp da o üç yanlışı yapana değil, esas millete bedel ödetecek senaryolara millet fırsat vermemeli. Bu senaryoları kurgulayanlara da milletimiz tavrını net koymalı. Yanlışı yapan en ağır bedelini ödemeli. Bu milletin hak ve hukukunu zedeleyenler, en ağır bedelini ödemeli. Bizim bu milletin hak ve hukukuna leke getirecek, onu istismar edecek hiçbir fırsatçıya en yakınımızda da olsa asla müsaade etmeyiz ve buna fırsat da vermeyiz. Ama derdiniz hırsızsa buyurun hırsızı bulun, derdiniz rüşvetçiyse buyurun rüşvetçiyi bulun, derdiniz kanunlara yasalara aykırı yapanlarsa buyurun bulun. Ama birbirine benzemezleri bir araya toplayarak, bu milletin en saygın dünya çapındaki iş adamlarının itibarını, prestijini, kredibilitesini, bir kişinin veya üç kişinin organize bir şekilde, onu dünya çapında, onun kredibilitesini yerle bir edecek, Türkiye'nin kredibilitesini düşürebilecek tezgahlara, organizasyonlara, masa başı siyaset mühendisliklerine asla müsaade etmedik ve etmeyeceğiz."

Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinerek, "En önemlisi cumhurbaşkanlığı seçimleridir. Bu millet kendi vicdanının sesiyle cumhurbaşkanını seçecek. Esasında güç odaklarının, esasında milleti hortumlamaya çalışanlarının, rahatsız oldukları konu bu. Milletin kendi cumhurbaşkanını seçmesi konusudur." diye konuştu. Vali Ercan Topaca, program sonunda Müezzinoğlu'na Hereke halısı hediye etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri