Sağlam nazlanıyor!

Hüsnü Özkara ile yollarını ayıran Konyaspor yönetimi, Bülent Uygun’dan vazgeçtikten sonra rotayı Nurullah Sağlam’a çevirdi. Çocuğunun rahatsızlığını ileri süren Sağlam, ikna edilmeye çalışılıyor
Hüsnü Özkara’dan boşalan teknik direktörlük görevi için arayışlarını sürdüren Konyaspor, Bülent Uygun’un anormal para istemesi nedeniyle, rotayı Nurullah Sağlam’a çevirdi. Pazartesi günü akşam İstanbul’da Bülent Uygunla bir araya gelen Konyasporlu yöneticiler, Uygun’un yüksekten uçması nedeniyle, genç teknik adamla anlaşma sağlayamadılar. Uygun’dan vazgeçen Konyasporlu yöneticiler, rotalarını yeşil-beyazlı ekipte daha önce de görev yapan Nurullah Sağlam’a çevirdiler. Sağlam’a teklif yapılmasına rağmen, tecrübeli teknik adamın, çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle sezon sonuna kadar herhangi bir kulüpte görev almayacağını bildirmesi, işi zora soktu. Takımı Nurullah Sağlam’a teslim etmenin planlarını yapan Konyasporlu yöneticilerin, bugün Gaziantep’e giderek, Nurullah Sağlam ile bir araya gelecekleri ve genç teknik adamı ikna etmeye çalışacakları öğrenildi.

VALİ DOĞAN:SİZE GÜVENİYORUM

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor’da, kulüp başkanı Bahattin Karapınar, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini bildirdi. Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’ndeki Konyaspor tesislerine moral ziyaretinde bulundu. Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sayın Ercan Taştekin ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Muhittin Yıldız tarafından kapıda karşılanan Konya Valisi Sayın Aydın Nezih Doğan, daha sonra futbolcularımızla tek tek tokalaştı. Yönetim ve futbolculara hitap eden Konya Valisi Sayın Aydın Nezih Doğan, "Sizin yaşadığınız düşüşler herkesin başına gelebilir. Önemli olan moralinizi yüksek tutmak. Konyaspor bu ligin en iyi kadrosuna sahip ve en iddialı takımı. Bunu herkes kabul ediyor. Sıkıntılı günler de olacak, iyi günler de... Önemli olan iyi olmayan günlerde dayanışmayı daha üst seviyeye çıkarmaktır. Konyaspor'a iyi günleri yaşatan sizlerin bundan sonrasını da en iyi şekilde tamamlayıp Süper Lig hedefine ulaştıracağınıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

KARAPINAR:ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bahattin Karapınar'da, kalan 13 haftanın Konyaspor tarihinin en önemli zaman dilimi olduğunu belirtti ve "Konyaspor'umuz Kartalspor maçıyla yeniden çıkışa geçecek. Puan kayıplarını önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz. Teknik direktörümüz Hüsnü Özkara ile helalleşerek ayrıldık. Takımımız Kartalspor maçına teknik sorumlumuz Mehmet Yıldırım yönetiminde çıkacak. Kartalspor karşılaşmasını çıkış olarak görüyoruz. Alacağımız galibiyet morallerimizi yüksek tutacak ve sağlam adımlarla, yolumuzdan en ufak bir sapma olmadan Süper Lig hedefimize gideceğiz. Sayın Valimiz geldiği günden bu yana Konyaspor'umuz konusunda oldukça hassas ve duyarlı. Deplasmanlarda bile bizi yalnız bırakmıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Kartalspor karşılaşmasında da bizimle birlikte olacak. Konyaspor kenetlenmeyi yeniden sağlayarak alacağı seri galibiyetlerle amacına ulaşacak" dedi.

TAYFUN:GÜVENCEMİZ OLDUNUZ

Konya Valisi Sayın Aydın Nezih Doğan'a teşekkür eden takım kaptanı Tayfun Türkmen, "Size ilgi ve alakanızdan dolayı takım olarak teşekkür ediyoruz. Bir düşüş dönemi yaşadık. Bunun böyle devam etmeyeceğine biz inanıyoruz. Bunun için sıkı çalışıyoruz. Kartalspor maçı Konyaspor açısından yeni ve beyaz bir sayfanın açılımı olacaktır. O maçı kazanarak yeniden yükselişe geçmek ve Konyaspor'u Süper Lig hedefine taşıyacağımıza biz inanıyoruz. Sizin gibi Konya'nın diğer ileri gelenlerinin de bizim ve yönetimimizin yanında olması bu zorlu kulvarda en büyük güvencemiz olacaktır" şeklinde görüş belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri