Sagiad Üyeleri, 4 Ülkeye İş Gezisine Çıkıyor

Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD) üyelerinden bir grup, Almanya, İsviçre, Avusturya ve Lihteştayn’a iş gezisine gidiyor.

Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD) üyelerinden bir grup, Almanya, İsviçre, Avusturya ve Lihteştayn’a iş gezisine gidiyor.

    SAGİAD Genel Sekreteri İbrahim Bozkurt, yaptığı açıklamada, Genç Yönetici Yetiştirim Projesi kapsamında, üyelere, stratejik yönetim ilkeleri ve kurumsallık, pazarlama stratejileri, finans, operasyonel verimlilik ve süreç yönetimi eğitimi verdiklerini projenin ikinci etabının ise iş gezisi olduğunu söyledi. Bozkurt, makine, gıda ve otomotiv sektörlerinden 20 firma ile 12 -16 Eylül tarihleri arasında Almanya, İsviçre, Avusturya ve Lihteştayn’a gidecekleri belirtti.

    Avrupa seyahatinde SAGİAD’lı firmaların Mercedes, BMW, Siemens, Zeiss gibi uluslararası firmalara ziyarette bulanacaklarını dile getiren Bozkurt, Almanya’daki ziyaretlerde Bavyera Ekonomi Bakanlığı ve Almanya İşverenler Federasyonu’nun ev sahipliği yapacağı bilgisini verdi.

    Bozkurt, "BMW’de yapılacak toplantıda üretim yönetimi ve insan-hata döngüsü konusunda yapılacak toplantı yapılacak. Üretim maliyetlerinin düşürtülmesi konusunda fikir alışverişinde bulunulacak. Siemens ziyaretinde ürün geliştirme, Mercedes’de müşteri memnuniyeti ve lojistik konularında firmaların ilgili bölüm müdürleri görüşecek. Diğer ülkelerde de benzer incelemelerde bulunulacak." diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri