Safiradan evde bahçe keyfi

Safira İnşaatın yaptığı Konyanın ilk ve tek botanik daire projesi olan Zigana Botanik Residenceye yoğun ilgi var.

Safira İnşaat’ın yaptığı Konya’nın ilk ve tek botanik daire projesi olan Zigana Botanik Residence’ye yoğun ilgi var.

Konya mimarisine modern çizgiler ekleyen Safira İnşaat, yine Konya’nın ilk ve tek botanik daire projesini hayata geçirdi. Beyşehir çevre yolu kenarında 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle inşa edilen Safira Zigana Botanik Residence, 2013 yılının yaz sonu teslim edilecek.

60 daire olarak tasarlanan ve her katta daireye özel bahçe bulunan Zigana Botanik Residence’de, sosyal alanlarının yanı sıra birçok özel ayrıcalıklı hizmetler de bulunacak. Özel güvenlikli ve depreme ekstra dayanıklı statik projenin uygulandığı Zigana Botanik’te geleceğin inşaat teknolojisi bugünden uygulamaya konmuş. Beyşehir çevre yolu kenarında yapılan Zigana  botanik Residence projesi ile adından söz ettiren ve dairelerine botanik bahçeyi de ekleyen Safira İnşaat bahçe ve daireyi aynı katta hizmete sunuyor.

Safira İnşaat olarak Konya’ya ilkleri inşa etmekten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Safira İnşaat Mimarlık Genel Müdürü Hakan Çiçek, projelerinin Konya'da adından söz ettirdiğinin altını çizdi. Konut yapmayı bir sanat olarak algıladıklarını ifade eden firma Genel Müdürü Hakan Çiçek, yaptıkları projelerde güvenliğe büyük önem verdiklerini ancak botanik daire projesinin son Van depremi ile birlikte ekstra dayanıklı olacağının altını çizdi.

Sağlamlık ve estetiği bu projede bir arada sunduklarını hatırlatan Çiçek, “Dairelerde üçlü ankastre serisi, dekoratif asma tavanlar, ithal vinil duvar kâğıtları, mebran mutfak dolapları, mebran kaplama sürgülü vestiyer, yüklük dolaplar, duşakabin banyo ve aksesuarları, LCD TV kekânı, yeşil alan düzenleme, kamelyalar, güvenlik anlayışı, renkli PVC pencereler, kaplama kapılar, silikon giydirme cephe, ebeveyn duşu ve geniş balkonlar bulunuyor. Mimar Savaş Çiçek imzalı projede, depreme ekstra dayanıklı inşaat yapısı standart olarak sunuluyor” dedi. Satışların devam ettiğini ve ilginin fazla olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Genel Müdür Hakan Çiçek, farklı bir dairede oturmak isteyenlerin yoğun ilgisinin olduğunun altını çizdi.

MUHAMMET GÜMÜŞ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri