Sadece görüşüyorlar

Süper Lig’de birçok takım ara transferde önemli mesafeler alırken, Konyaspor’da ise görüşmeler yapılıyor, ancak sonuç alınamıyor. Kartal’ın talip olduğu Fenerli Gökhan, İstanbul Büyükşehir’e imza attı
Konyaspor’da yeni sezona hazırlıkları bugün Belek’te başlayacak.. Transferde ise, dün de olumlu bir gelişme olmadı.. Dahası, görüşme var, sonuç yok. Galatasaray maçının ardından izine ayrılan yeşil-beyazlı futbolcular, dün akşam saatlerine kadar Belek Adora otelde toplandılar.. İkinci yarının ilk çalışması bugün, pro-lisans kursunda bulunan teknik direktör Ziya Doğan’ın verdiği program doğrultusunda bugün antrenör Doğan ve diğer yardımcı antrenörler nezaretinde yapılacak.. Günü çift antrenmanla geçirecek olan Kartal’da, çalışmalar hafta boyunca böyle devam edecek. Kampın ikinci haftasından itibaren ise hazırlıklar maçlarda başlayacak. Konyaspor, 17 gün sürecek kamp döneminde en az  4-5 hazırlık maçı yapacak. Yeşil-beyazlı takımda transfer çalışmaları da sürüyor.. Yabancı futbolcu olarak üzerinde durulan İngiltere’de oynayan biri Nijerya kökenli 2 futbolcunun transferinin hafta sonuna kadar bitirilmesi bekleniyor. Bu arada, yabancı bir kaleci transferinin de gündeme alındığı öğrenildi. Konyaspor yönetiminin transfer teklif ettiği Fenerbahçeli forvet oyuncusu Gökhan Ünal İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anlaştı. Fatih Tekke ise 10 Ocak’a kadar süre istemişti. Ankaragücü’nden ayrılan Mehmet Çakır ve Hürriyet’in transferlerinin de bonservis ücretlerinin yüksek olması nedeniyle beklemeye alındığı, Tavşanlı Linyitspor’dan Mehmet’in transferinin ise hafta sonuna kadar gerçekleştirileceği ileri sürüldü..
KONYASPOR, KRİTA VE HÜSEYİN CİMŞİR’E TALİP
Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da forma şansı bulamayan Stelian Kirita ve Hüseyin Çimşir’a Konyaspor kancası. Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'da, forma şansı bulamayan oyunculara teklif yağıyor. Bu sezon teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından forma şansı verilmeyen ön liberolar Stelian Kirita, Hüseyin Çimşir ve Bekir Ozan Has için kulüpler sıraya girdi. Rumen oyuncu Kirita'ya Bucaspor'dan sonra Konyaspor ve Manisaspor da talip oldu. Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ancak bu sezon Ertuğrul Sağlam tarafından kulübede oturtulan Hüseyin Çimşir'i ise Konyaspor'u çalıştıran Trabzonspor'dan eski hocası Ziya Doğan'ın istediği öğrenildi. Şans bulamayan bir başka isim Bekir Ozan Has'a ise Manisaspor'dan teklif geldiği ifade edildi.
GÖKHAN ÜNAL BÜYÜKŞEHİR’DE
Konyaspor’un transfer etmek istediği, ancak Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım’ın Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar’a ‘ben onu takasta kullanacağım’ dediği Gökhan Ünal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a imza attı. Langa'daki tesislerde Başkan Göksel Gümüşdağ ile basın karşısına geçen golcü oyuncu, hedeflerini anlattı..İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe'den Gökhan Ünal ile kiralık sözleşme imzaladı. Gökhan Ünal, Langa'daki tesislerde kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ve futbol şube sorumlusu Kamil Dizar'ın da katılımıyla düzenlenen imza töreninde, kendisini sezon sonuna kadar İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. Törenin ardından 39 numaralı formasını elinde tutarak basın mensuplarına poz veren Gökhan, turuncu-lacivertli ekipte yeniden eski günlerine dönerek, milli takımda forma giymek istediğini söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u tercih etmesindeki en büyük nedenin başkan Gümüşdağ ve teknik direktör Abdullah Avcı olduğunu anlatan Gökhan, şunları kaydetti:
"İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u seçmemdeki en büyük nedenlerden birisi hem Göksel başkanımız hem de Abdullah hocamızın olmasıydı. Benim için yeni bir başlangıç olacak. Trabzonspor'dan ayrıldığımdan bu yana bir senedir doğru düzgün, sürekli oynamıyorum. Fenerbahçe'ye gelene kadar sürekli oynayan birisiydim. İnşallah tekrar çıkış yakalayıp, tekrar eski günlere dönüp, tekrar milli takıma gitmek istiyorum. 5 aylık sürede kiralık geldiğimiz için elimden gelenin en iyisini yapıp hem yeni takımıma hem de kendime bir şeyler katmak istiyorum ve tekrar milli takıma seçilerek kaldığım yerden devam etmek istiyorum."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri