Sabrımız kalmadı

Fanatik Yahudilerin Mescid-i Aksaya yaptığı son saldırı sabırları tüketti. AGD Konya Şube Başkanı Yusuf Güneş, İslam alemini bu zulme karşı bir araya gelmeye davet etti
MESCİD-İ AKSA KUŞATMA ALTINDA
İslam aleminin üzerindeki Yahudi zulmü bitmek bilmiyor. Zulmün en kanlı sahnelerini Filistin’de ve Kudüs’te yaşatan fanatik Yahudiler, önceki gece Mescid-i Aksa’yı kuşattı. Ansızın ve haince yapılan bu kuşatmanın ardından çileye girmek için Mescid-i Aksa’da bulunan Müslümanlar tutuklandı. Mescid-i Aksa’ya yönelik yapılan saldırılar ise İslam coğrafyasında büyük tepki topladı.
BU MİKROP DOMUZ GRİBİNDEN DE TEHLİKELİ
Dünyanın dört bir yanında Müslümanlar üzerindeki baskı ve şiddetin devam ettiğini söyleyen Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Yusuf Güneş, Yahudilerin yaydığı fitne ve fesadın domuz gribinden daha etkili bir mikrop olduğunu söyledi. Güneş, yapılan zulüm karşısında Müslümanların sabrının artık tükendiğini belirterek, “Zulme karşı sesimizi hep birlikte duyurmalıyız” diye konuştu.
PKK DA YAHUDİLERİN ESERİ
Yahudilerin bazen alenen, bazen de kuklaları ön plana çıkararak el altından fitne ve fesat salgılamaya devam ettiğini dile getiren Yusuf Güneş, Türkiye’yi uzun yıllar uğraştıran ve uğraştırmaya devam eden PKK’nın da Yahudilerin eseri olduğunu söyledi. Güneş, bin yıllık kardeşliğin, kültürel ve manevi değerlerin parçalanmasına müsaade etmeyeceklerini, Türkiye’yi teröre teslim etmeyeceklerini belirtti.

Zulmün adı İsrail

Yahudilerin önceki akşam Mescid-i Aksa’ya aniden yaptığı haince saldırılara tepki gösteren AGD üyeleri tüm Müslümanları seslerini yükseltmeye ve zalim İsrail’i lanetlemeye çağırdı
Dünyanın dört bir yanında Müslümanlar üzerindeki Siyonist baskısı ve zulmü devam ediyor. Özellikle Filistin halkına, Kudüs’e ve Mescid-i Aksa’ya yaptığı saldırılarda İsrail sınır tanımıyor. İsrail bu haince saldırılarından bir tanesini de önceki akşam Mescid-i Aksa’ya yaptı. İslam aleminde büyük yankı uyandıran bu saldırı üzerine bir çok yerde olduğu gibi Konya’da da İsrail’i telin için açıklamalar yapıldı. Anadolu Gençlik Derneği üyesi gençler “Katil İsrail Filistin’den defol, Siyonist köpekler hesap verecek, Hamas’a selam direnişe devam, Bir Musa gelecek sizi bulacak, oluk oluk kan aksa kurtulacak El-Aksa” diye bağırarak seslerini duyurmaya çalıştı.
ARTIK SABRIMIZ KALMADI
İsrail’in önceki akşam Mescid-i Aksa’ya yönelik yaptığı haince saldırıya Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi’nden büyük tepki geldi. AGD Konya Şube Başkanı Yusuf Güneş, Zafer Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasında İsrail’in yaptığı kanlı ve hain saldırılarla Müslümanların sabrını fazlasıyla zorladığını söyledi. 1948 yılında bir fitne olarak doğan İsrail’in 60 yılı aşkın süredir bölgede fitne, fesat ve zulüm yaydığına dikkat çeken Yusuf Güneş, “Bu fitne ve fesat o kadar büyük boyutlara ulaştı ki, İsrail artık kan emmeye doymaz oldu. O kadar hırçınlaştılar ki, çok basit bahanelerle Müslümanlara saldırmaya başladılar, sonunda da Mescid-i Aksa’nın kapılarına dayandılar. Dünya üzerindeki 3 milyar Müslüman halen neyi bekliyor? Artık sabrımız kalmadı. Bu zulme daha ne kadar seyirci kalabiliriz. Sesimizi yükseltmenin zamanı gelmedi mi?” diyerek tepkisini dile getirdi.
PKK’DA YAHUDİ ZULMÜNÜN BİR ESERİ
Dünyanın tamamında Müslümanların çeşitli şekillerde Yahudi zulmüne maruz kaldığını, Yahudilerin bunu yaparken bazen direkt olarak, bazen de dolaylı yollarla sinsice Müslümanlar arasında fitne ve fesat yaydığını dile getiren Yusuf Güneş, yıllardır bitmeyen terör belasının da Yahudilerin eseri olduğunu ifade etti. Güneş, “Yahudiler bizim kültürümüzü, inancımızı değiştirmeye çalıştı. Binlerce yıllık dostluğu bir anda talan etti. İnsanımızı dağa çıkardı, PKK’yı oluşturdu. Buna karşılık biz ne yaptık? Lübnan’a, Afganistan’a asker göndererek kardeşimize silah doğrultanların tarafı olduk. Neden askerimizi kutsal mabedimizi korumak için göndermiyoruz?” dedi.
BİR GÜN MİLLİ GÖRÜŞ ZULME SON VERECEK
Bütün bu zulümlere karşılık olarak Anadolu’da Milli Görüş bilincinin hakim olduğunu ve bir gün bütün bu zulmün bitmesi için iş başına geleceğini dile getiren Yusuf Güneş, “Bu ülke faşistlerle iş birliği yaparak kurtulmaz. Bu ülkeyi bir arada tutan milli ve manevi değerleri var. Milli ve manevi değerlerimize el atanlar bizi kışkırtmak istiyor. 70 milyonu bu şekilde bölmeye ve yıkmaya çalışıyorlar. Bu vatan bizim ve bizler bütün bu fitne ve fesatlara rağmen Siyonist güçlerin oyununa gelmeyeceğiz. Siyonistlerin zulmünden ve terör belasından kurtulacağız” ifadelerini kullandı.
YAHUDİ MİKROBU DOMUZ GRİBİNDEN DE TEHLİKELİ
Kana susamış Yahudilerin Müslümanlara zulmetmek için hiçbir şeyden çekinmediğini anlatan Güneş, Yahudi mikrobunun domuz gribinden dahi tehlikeli olduğunu dile getirdi. İsrail’in maşası olmayacaklarını ve Müslümanların ırk ayrımı gözetmeksizin kardeş olduklarını vurgulayan AGD Konya Şube Başkanı Güneş, “Müslümanların ve tüm insanlığın kurtuluşu için omuz omuza mücadeleye devam edeceğiz. Bu amacımıza ulaşmak için sesimizi her platformda duyuracağız. Biz bağırmaya ve sesimizi yükseltmeye devam edelim. Bir gün İsrail bu sesi duyacak ve korkudan krizler geçirecektir” diyerek tepkisini gösterdi.
ÜLKEMİZİ TERÖRE TESLİM ETMEYECEĞİZ
Basiretsiz insanların iş başına gelmesi neticesinde Türkiye’nin hemen her yerinde zulüm yaşandığını aktaran Yusuf Güneş, “Ülkemizi teröre teslim etmeyeceğiz. Irkçı zihniyetin bölücü emellerine alet edilmek istendiğimizin farkındayız. Ama onların oyunlarına gelmeyeceğiz. Bin yıllık tarihi, kültürel ve manevi bağlarımızı biz de hiçe sayarsak, işte o zaman gerçekten bölünmüş oluruz. Bu değerlerimize sahip çıkacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

RASİM ATALAY

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Dünya Haberleri