Sabri Ülker Vakfı, Başak Koleji’nin Yemek Projesini İnceledi

Aydın Özel Başak Koleji’nin uyguladığı “Yemekte Denge Projesi” kapsamında İstanbul Sabri Ülker Vakfı Gıda Araştırmaları yöneticisi Özlem Çatar ve ekibi Başak Kolejini ziyaret etti.Sağlıklı yaşam alışk...

Aydın Özel Başak Koleji’nin uyguladığı “Yemekte Denge Projesi” kapsamında İstanbul Sabri Ülker Vakfı Gıda Araştırmaları yöneticisi Özlem Çatar ve ekibi Başak Kolejini ziyaret etti.

Sağlıklı yaşam alışkanlıklara sahip nesiller yetiştirme konusunda okulun çalışmalarını inceleyen, sağlıklı beslenme eğitim programını ve kazanımlarını değerlendirerek beğenen ziyaretçiler yöresel lezzetlerle hazırlanan öğle yemeğinde Okul Müdürü Nail Ergun ve Okul Aile Birliği Üyeleriyle bir araya geldi. Tales Matematik Müzesini de ziyaret etme şansı bulan Özlem Çatar ve ekibi ve resim yarışması için öğrencilerin hazırladığı eserleri de inceledi.

Özel Başak Koleji’nin uyguladığı “Yemekte Denge Projesi” çalışmalarını Sabri Ülker Vakfı adına teslim alan Özlem Çatar yemekte denge çalışmalarına okulu verdiği önemden dolayı Özel Başak Koleji idarecilerine, öğretmenlerine ve Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri