Sabri Ülker Bilim Ödülü Başvuruları Başladı

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı (SÜGAV)'nın toplumun sağlıklı beslenme ve gıdalar hakkında doğru ve güvenilir bilgiye ulaşması ve eğitim imkânı sağlamak amacıyla düzenlediği Sabri Ülker Bilim Ödülü Yarışması'na başvurular başladı.

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı (SÜGAV)'nın toplumun sağlıklı beslenme ve gıdalar hakkında doğru ve güvenilir bilgiye ulaşması ve eğitim imkânı sağlamak amacıyla düzenlediği Sabri Ülker Bilim Ödülü Yarışması'na başvurular başladı. Müracatlar 1 Mart 2014'e kadar yapılabilecek.

Yarışmaya başvuru için www.sabriulkerbilimodulu.org adresinde verilen Sabri Ülker Bilim Ödülü Başvuru formuna uygun bir başvuru formu hazırlamak gerekiyor. Proje başvuru formunun ve varsa proje eklerinin basılı ve ıslak imzalı olarak 1 Mart tarihine kadar sabriulkerbilimodulu@sugav.org e posta adresine ve Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı'nın Kısıklı Cad. Ferah Mah. No:2/4 B. Çamlıca-Üsküdar/İstanbul posta adresine gönderilmesi gerekiyor.

Toplumun gıda, beslenme ve sağlıklı yaşam bilincinin gelişimine katkı sağlayan bağımsız, bilimsel ve kâr gayesi gütmeyen Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı, ulusal ve uluslararası düzeyde, bilimsel çalışmaları, mevzuatı ve uygulamaları takip ederken, toplumun sağlıklı beslenme ve gıdalar hakkında doğru ve güvenilir bilgiye ulaşması ve eğitim imkânı sağlamak amacıyla üniversiteler, kamu ve sivil toplum kuruluşları gibi ilgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içerisinde her türlü çalışmayı destekliyor. Vakıf; ana gayesine ulaşmak için çizdiği yol haritasında belirlediği temel başlıklar arasında yer alan 'Araştırma ve Eğitim Programlarının Desteklenmesi' misyonu doğrultusunda Sabri Ülker Bilim Ödülü Yarışması düzenliyor. Sabri Ülker Bilim Ödülü Yarışması'nın amacı da şöyle açıklanıyor:

"Akademi, endüstri ve araştırma enstitülerindeki bilimsel araştırıcıları teşvik etmek ve bilimsel araştırmaların yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak; gıda, beslenme ve sağlık alanındaki bilimsel çalışmaları desteklemek; bilimsel araştırmaların toplum faydasına sunulmasına katkı sağlamak; toplumun gıdalar, beslenme ve sağlık konularında bilinçlenmesine ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarının geliştirilmesine katkıda bulunmak ve beslenme ve sağlıklı yaşam biçimlerini teşvik eden, uygulanabilir projelerin hayata geçmesini desteklemek."
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri